Obrázek k článku Mužům vstup zakázán. Madonna se chce v autobiografickém filmu odhalit sama
| Šárka Hellerová | Foto: Annika Aschberg, Warner Music

Mužům vstup zakázán. Madonna se chce v autobiografickém filmu odhalit sama

„Nikdy jiný než já můj příběh vyprávět nebude,“ nechala se slyšet královna popu v čerstvém rozhovoru pro časopis Variety.

Madonna před dvěma lety oznámila, že na autobiografickém snímku spolupracuje s Diablo Cody, jež získala Oscara za scénář ke snímku Juno. Nyní se v aktuálním vydání časopisu Variety, jenž je věnovaný jejímu manažerovi, kterým je Guy Oseary, vyjádřila k důvodům, proč se do vyprávění svého příběhu pustila na vlastní pěst.

„Měla jsem výjimečný život, musím udělat výjimečný film. Je to preventivní úder – hodně lidí se snažilo o mě natočit filmy. Většinou misogynní muži. Tak jsem vrazila nohu do dveří a řekla: Nikdy jiný než já můj příběh vyprávět nebude,“ řekla zpěvačka.

Na dotaz, jak je s filmem daleko, odpověděla: „Mám velmi dlouhý scénář a je pro mě opravdu těžké ho zkrátit. Osekávám ho, ale je to jako bych si odřezávala končetiny.“ Zároveň vyloučila možnost, že by prodala katalog svých písní, jako to v současnosti dělá celá řada umělců. „Jsou to moje písně. Vlastnit je znamená všechno, no ne?“ položila řečnickou otázku. „Proto přece (Guy) kupuje ty opice,“ dodala s odkazem na svého manažera, který kromě ní, U2 či Red Hot Chili Peppers zastupuje tvůrce sbírky Bored Ape Yacht Club, digitálních grafik, které se prodávají jako NFT.  

Skladba Frozen se díky novým remixům stala virálním hitem TikToku

„Hledám zajímavé a zábavné způsoby, jak vydávat svůj katalog a představovat ho novým generacím,“ odpověděla Madonna, která letos vydala album Finally Enough Love: 50 Number Ones s remixy skladeb, které se ocitly na vrcholu hitparády, na otázku, co chystá. Zároveň ale dala najevo, že by nerada žila jen z dob minulých: „Celá ta věc s Frozen byla zábava, ale jednoho dne jsem se probudila s pocitem, že mi je nanic z toho, že žiji v minulosti. Chci zase vyjet na turné. Na pódiu jsem zvíře. Jsem tam šťastná.“