Obrázek k článku Ozzy Osbourne urazil „chudinku“ Britney Spears. Pak se svérázně omluvil
| Lukáš Rešl | Foto: The Label Group

Ozzy Osbourne urazil „chudinku“ Britney Spears. Pak se svérázně omluvil

Omluva přišla poté, co si Ozzy a jeho rodina ve sledovaném podcastu The Osbournes rýpli do zpěvaččiných tanečků, které sdílí na sociálních sítích. Přesto tak učinil s notnou dávkou sarkasmu.

Napětí mezi metalovou a popovou ikonou nastalo již po 16. červenci, kdy v podcastu The Osbournes Ozzy prohlásil, že ho už „nebaví dívat se na ubohou starou Britney Spears na YouTube každý zasr*ný den,“ přičemž její taneční videa označil za „velmi smutná“. Zbytek Ozzyho rodiny s jeho názorem souhlasili a Sharon Osbourne přiložila polínko do ohně, když zpěvačku označila jako „chudinku“. Britney Spears následně v krátkém prohlášení na tato slova ostře reagovala a vyzvala Osbournovi, aby táhli, slušně řečeno, k šípku.

V čerstvém pondělním (29. července) vydání dalšího dílu sériového podcastu pak reagovala Ozzyho dcera Kelly slovy: „Neměli bychom se Britney Spears omluvit?“. Načež Ozzy odpověděl: „Britney, opravdu se ti omlouvám… Moc se omlouvám za ten komentář… Nicméně by bylo lepší, kdybys nedělala každý den ten samý zas*aný tanec. Změň některé pohyby,“ dodal trochu sarkasticky.

Kelly následně zavtipkovala, že někdy Britney občas tančí s noži, čímž svá videa odlišuje. A dále navázala: „Chtěla jsem říct, Britney, nikdy nepřestávej tančit, miluju tvůj tanec. Dělá tě to šťastnou a mrzí mě, jestli jsme tě urazili.“ Sám Ozzy pak podcast zakončil slovy: „Opravdu se omlouvám. Mám tě rád a myslím, že jsi krásná.“

Kontroverzní situace se odehrává na sklonku Ozzyho kariéry, kterou však stále nehodlá definitivně uzavřít. Letos v lednu Sharon Osbourne prohlásila, že by její manžel chtěl předvést své poslední dvě vystoupení v rodném Birminghamu. Zda k nim skutečně dojde, je zatím ve hvězdách. Mezitím však jedna z největších metalových osobností historie na sebe strhává pozornost poněkud jiným způsobem.