Obrázek k článku NOTY VOLE: Otázky, odpovědi a první ukázka z nového Vládi Mišíka
| boi | Foto: Marek Reinoha

NOTY VOLE: Otázky, odpovědi a první ukázka z nového Vládi Mišíka

The boys are back in town! Po téměř dvou měsících vás konečně čeká plnokrevné vydání podcastové revue NOTY VOLE v maximální sestavě. A protože pánové Šéfík, Ságo a Šroubek své sliby plní, dojde v něm na otázky na vaše odpovědi.

Krom objasnění fungování naší podivuhodné hudební revue, povídání o Headlineru a světě hudební novinařiny dojde i na rozvahu nad zásadními tématy letošního léta, jako kdo komu co Navrátil. A ožehavou problematiku disidenství Michala Davida.

Tím nejdůležitějším ale je, že se pan Šéfík rozhodnul dostát svému jménu a plně prokázat, že si svou přezdívku zaslouží. Tak moc jsme se rozplývali nad chystaným albem Vladimíra Mišíka, které už dvě třetiny naší podcastové osádky slyšely, že s vydavatelstvím Animal Music dohodnul báječnou věc. Totiž, že vám v předpremiéře můžeme pustit malou ukázku z titulní písně alba Vteřiny, měsíce a roky. Až ji uslyšíte, možná pochopíte, proč o desce už teď mluvíme jako o události podzimu.

Do plnokrevné epizody patří i plnokrevné trendy. Tentokrát jsou v nich dokonce docela povedené písničky! Zejména duet Bruna Marse a Lady Gaga vzbudil v našich popových srdcích nadšení.

Nechybí ani trendy, ve kterých jsme se roztekli nad novými Fontaines DC, ale tato idylka bohužel dlouho nevydržela. Rurální poetika Jaromíra Švejdíka na každého nefunguje stejně, a tak se nakonec i tentokrát pánové Ságo, Šéfík a Šroubek zhádali jako kanci u piva. A to už nezachrání ani ušní červ.

Ano, zkrátka "boys are back in town". A tak vítejte zpátky ve světě hudby, tak jak ji slyšíme a vidíme my.