Obrázek k článku Bruce Springsteen oznámil nový termín. Česko si na jeho koncert rok počká
| Lukáš Rešl | Foto: Live Nation

Bruce Springsteen oznámil nový termín. Česko si na jeho koncert rok počká

Svou show, původně plánovanou na 28. května 2024, musel americký muzikant odložit kvůli nemocným hlasivkám. Pořádající společnost Live Nation nyní oznamuje náhradní termín. Koncert se na letišti v pražských Letňanech uskuteční 15. června 2025.

Ačkoli bylo předem oznámeno, že původní termín bude nahrazen, fanoušci s napětím polemizovali, zda se u nás v budoucnu Springsteen ještě vůbec objeví. S dobrou zprávou dnes (3. června) přišla společnost Live Nation. 

Fanoušci amerického kytaristy a zpěváka si však budou muset na svého oblíbence rok počkat. Springsteen nakonec zahraje na pražském letišti v Letňanech 15. června 2025.

„Bohužel, kvůli zdravotním problémům s hlasivkami byl Bruce Springsteen nucen odložit své koncerty v Marseille, Praze a Miláně. Nový termín pražského koncertu je neděle 15. června 2025. Původní vstupenky jsou platné i na tento nový termín a není nutné je jakkoliv měnit,“ oznámili pořadatelé akce.

Springsteen se skupinou E Street Band tedy v Praze nakonec přeci jen vystoupí. Roční odklad však pro české fanoušky znamená ještě dlouhé čekání. Současné turné by mezitím mělo navázat koncertem 12. června v Madridu. Do konce července bude pokračovat evropskými koncerty, poté se přesune do Spojených států a Kanady.