Obrázek k článku „Rodina mě vždy ráda ponižovala,“ reaguje Britney Spears na slova sestry
| Redakce | Foto: Rhys Adams (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

„Rodina mě vždy ráda ponižovala,“ reaguje Britney Spears na slova sestry

„Jsem jimi znechucená,“ prohlásila Britney Spears o své rodině poté, co její mladší sestra poskytla rozhovor pořadu Good Morning America.

Jamie Lynn Spears byla hostem televizní show, kde mluvila o své knize Things I Should Have Said (Co jsem měla říct). Přestože tvrdí, že není o Britney, není tomu tak zcela. „Nemůžu za to, že jsem se taky narodila jako Spears a některé mé vzpomínky sestru zahrnují,“ vysvětluje. 

Moderátorka uvedla, že Jamie Lynn, která je rovněž zpěvačka, v knize popisuje sestřino chování mimo jiné jako nevyzpytatelné a paranoidní a zeptala se jí, jak by popsala současný stav mysli Britney. „Nemůžu mluvit o stavu mysli někoho jiného, myslím, že to není fér, ale smím hovořit o tom, jak jsem se cítila já, protože na tom záleží. Záleží na tom, že jsem cítila bolest,“ odpověděla Jamie Lynn Spears a uvedla, že sestru vždy jen milovala a podporovala a nechápe, kam až situace v rodině eskalovala.

Rozčílená reakce Britney Spears se objevila den po rozhovoru (jenž se konal 13. ledna) na Twitteru. Zpěvačka v ní tvrdí, že je štěstí, že měla při sledování pořadu vysokou horečku, protože jí to dovolilo, abychom ji slušně parafrázovali, se nad všechno povznést. Přesto ji naštvalo, že Jamie Lynn uvedla, že bylo její chování mimo kontrolu. „Moc se mnou v době před patnácti lety nebyla. Proč o tom tedy mluví, pokud nechce prodávat knihy na můj účet? To jako vážně!?“ rozčílila se zpěvačka s odkazem na období před tím, než soud rozhodl o nutnosti opatrovnictví. Také napsala, že její sestra na rozdíl od ní, „nemusela nikdy na ničem pracovat“ a „všechno vždy dostala.“ Britney později dodala, že rodina vždy ničila její sny a nyní se z ní snaží udělat blázna, zatímco ona leží s horečkou v posteli. „Moje rodina mě vždy ráda ponižovala a ubližovala mi, jsem jimi znechucená,“ napsala.

Ani Jamie Lynn si neodpustila další reakci, kterou zveřejnila na Instagramu. Je podle ní vyčerpávající, když se soukromé konverzace tolik liší od těch na sociálních sítích. „Vím, že si procházíš těžkým obdobím a nechci to snižovat, ale také nemohu upozaďovat sebe,“ vzkázala Britney s tím, že po dlouhém mlčení musí promluvit sama za sebe, aby chránila svou rodinu, která prý na základě "vágních obvinění" ze strany Britney dostává i výhružky smrtí. „Říkám svou pravdu, abych vyléčila svá zranění, uzavřela tuto kapitolu a pohnula se vpřed. Přeju své sestře, aby mohla udělat to samé,“ napsala Lynn.

S tím se nedá než souhlasit. A zdá se Britney se k něčemu podobnému chystá – nevíme tedy, jak moc se chce pohnout dál, ale má v plánu říct svou vlastní pravdu. Jak píše například magazín NME, zpěvačka minulý týden naznačila, že by také ráda vydala vlastní memoáry.