Obrázek k článku Menší, ale se vším co miluješ! Rock for People bude.  Přijedou i The Hives
| Šárka Hellerová

Menší, ale se vším co miluješ! Rock for People bude. Přijedou i The Hives

Obvyklé místo. Tři pódia. Dva dny. Mezinárodní line-up. To je Rock for People Hope. V polovině srpna se uvidíme na hradeckém letišti.

13.-14. srpen 2021, Hradec Králové

Velkými písmeny jsou na plakátě prozatím švédští The Hives, kteří jsou v podstatě něco jako esence RFP, a italská rocková kapela Måneskin.

Už nyní se můžete těšit i na SKYND, Leoniden, Imminence, Landmvrks, GHØSTKID, I Love You Honey Bunny, Halflives, Venues, Deaf Heart, DOMI, Evelynne, Brando’s Eyes. Další jména budou přibývat.

„Představujeme Vám Rock for People Hope, protože doufáme, že budeme brzy chodit na koncerty i to, že šílené období korony už bude brzy za námi. Pojďme to společně oslavit a sejít se 13. - 14. 8. 2021 v královéhradeckém Festivalparku,“ zvou pořadatelé a slibují, že akce to bude sice menší, než doufali, ale zato se vším co milujete. Kromě již zmíněného to bude například skvělý street food, který se festivalu v posledních letech už dost slušně dařil.

Dvoudenní vstupenky za 1490 Kč budou v prodeji od středy 23. června. Držitelé vstupenek na RFP 2022 obdrží mailem kód pro přednostní nákup.