Obrázek k článku Ewa Farna za dvanáct hodin v podstatě vyprodala druhý koncert v O2 areně
| boi | Foto: Universal Music

Ewa Farna za dvanáct hodin v podstatě vyprodala druhý koncert v O2 areně

Půl dne po spuštění předprodeje zbývalo na přidané vystoupení Ewy Farne v největší hale v zemi jen 500 vstupenek. Oznámila to sama zpěvačka. Koncert, který se bude konat 22. 3. 2024, má kapacitu 15 tisíc lidí.

Jeho pořádání původně nebylo vůbec v plánu. „S tím, že bychom přidávali ještě jeden koncert, jsem opravdu nepočítala, dokonce již začala likvidace pódiové scénografie. Obrovské množství zpráv od fanoušků, kteří na mé oslavě třicetin nemohli z různých důvodů být, nesehnali už vstupenky nebo si ji chtějí zopakovat ještě jednou, mě po týdnu po vyprodaném koncertě přesvědčilo o jeho zopakování," uvedla Ewa Farna minulý týden v tiskové zprávě.

Nadšené recenze kritiků i reakce fanoušků způsobily, že dvanáct hodin po spuštění předprodeje byl přidaný termín prakticky vyprodán. „Respektive zbývá 500 lístků (bežte si pro ně!). Moje narozeninová show podruhé. Jsem z Vás úplně v pr***i,“ napsala zpěvačka v emotivním vzkazu fanouškům na sociální sítě. Už dříve uvedla, že přidaný koncert bude zároveň poslední šancí zhléhnout toto představení.

Podoba koncertu by měla být zachována, měnit by se měly jen případné detaily. "Jestli půjde o některého z hostů nebo písní, to zůstane tajemstvím až do začátku březnového vystoupení," napsala v tiskové zprávě.

Ewa Farna je nejmladší českou umělkyní, která největší českou halu vyprodala. Koncert, na kterém pracovalo 300 lidí a konal se 14.10. měl velký ohlas. "Bylo by jednoduché a zároveň nesmírně laciné používat přídomky, že Ewa Farna působila na svých třicátinách jako „česká Beyoncé“, nebo hledat podobně slepá přirovnání. Žádná totiž nejsou potřeba. Byl to po všech stránkách výborný a pečlivě připravený koncert, který ve všech odstínech dobře vystihnul hlavní hvězdu, která se tím, co umí a co je do toho ochotna vložit, vymyká většině tuzemského mainstreamu. Tohle byla Ewa Farna se vším všudy. A pro český pop to byl opravdu skvělý večer," napsali jsme v recenzi vystoupení, které získalo v hodnocení 92%.

Poslechněte si o koncertu Ewy Farne v podcastu NOTY VOLE.