Obrázek k článku Ženský svět podle Katy Perry. Zpěvačka láká na nové album sebevědomým singlem
| Petra Divoká | Foto: Jack Bridgland

Ženský svět podle Katy Perry. Zpěvačka láká na nové album sebevědomým singlem

Katy Perry oznámila, že na 11. července chystá vydání prvního singlu Woman’s World ze svého nového alba. Na videoklip si fanoušci počkají o den déle.

Dosud poslední, šesté studiové album Katy Perry vydala před čtyřmi lety. Bylo reflexí těžkého období, které zpěvačka prožila po rozchodu se snoubencem Orlandem Bloomem. Podstatnější je, že se na něm vrátila k větší popové přímočarosti a na rozdíl od předchozího alba posluchače opět bavila.

Z patnáctivteřinové ukázky, kterou Katy Perry zveřejnila na sociálních sítích těžko usuzovat, jaká bude nová skladba či dokonce celé album. Avšak úryvek textu ji zatím přisuzuje, že by mohla být sexy, sebevědomá, inteligentní, jemná i silná zároveň, a že jo seslalo samo nebe. Uvidíme. Každopádně lze opět čekat čistý pop.

Zpěvačka vydala svou první desku v roce 2001. Nesla její občanské jméno Katy Hudson. Za debut je ovšem považováno i její album One of the Boys vydané u Capitol Records. Právě na něm vyšly hity jako jsou I Kissed a Girl a Hot N Cold.

Katy Perry letos v únoru v televizní show Jimmyho Kimmela oznámila, že po sedmi letech skončí jako porotce v televizní soutěži American Idol. Bude tak snad mít dost času na turné ke své nové desce. Jak se bude jmenovat a kdy vyjde, zatím není známo.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry)