Obrázek k článku FOTO: Bigg Boss se loučil akcí Last Blast. Co bude až nebude?
| Kristina Kratochvilová | Foto: Marek Reinoha

FOTO: Bigg Boss se loučil akcí Last Blast. Co bude až nebude?

Jedenáct let skandovali roztančení fanoušci pod pódii klubů spolu s Vladimírem 518 a Orionem do rytmu Mika Trafika „co bude až nebude PSH?” a až do včerejšího večera to byla pouze řečnická otázka. PSH nekončí, zato label Bigg Boss ano.

Prapůvodně hiphopový label se včerejším multižánrovým koncertem ve smíchovské Meetfactory rozloučil se svými fanoušky a patnácti lety bujaré historie.

Večer otevřel Štěpán Hebík aka 7krát3 s kapelou a singlem Promiň, který byl symbolickou výmluvnou odpovědí na za večer mnohokrát položenou otázku „Proč končíte? My chceme víc!”. Po půlhodinových blocích se na pódiu prostřídala Hellwana, Maniak, The Atavists, WWW Neurobeat, Hentai Corporation, Lazer Viking, FVTVRE, Ježíš táhne na Berlín a samozřejmě PSH.

Spíš než klasickým hudebním vystoupením byl včerejší večer rodinným shledáním přátel, kteří po svých bocích profesně rostli a ovlivnili celou generaci. Energií sálající publikum zpívalo s každou kapelou, která za večer vystoupila, a fanoušci tak připravili více než důstojné rozloučení Bigg Bossu se scénou.

Bigg Boss nebyl jen label, Bigg Boss byl symbol a nadějě pro každého hudebního fanouška, že i kluci z Jižáku mohou změnit scénu a nesmazatelně se vrýt do hudební historie. Jak by ale řekl Orion, všechno má svůj začátek, všechno má i konec a i tahle kapitola musela skončit. O tom, co to znamená a jestli se chystá něco dál, se dozvíte v říjnovém Headlineru v rozhovoru s produkčním Bigg Bossu Stefanem Motikou.