Obrázek k článku Beyoncé jako jezdkyně apokalypsy? Provokativní obal dráždí fanoušky
| Šárka Hellerová | Foto: Carlijn Jacobs

Beyoncé jako jezdkyně apokalypsy? Provokativní obal dráždí fanoušky

Po prvním singlu Break My Soul americká zpěvačka rozvířila spekulace fanoušků obalem chystaného alba. Jde už o její čtvrtou "jezdeckou" fotku v krátké době.

Renaissance, jež vyjde 29. července, bude sedmou studiovou deskou Beyoncé. „Práce na tomto albu mi během doby, která byla pro svět děsivá, poskytla místo, kde jsem mohla snít a uniknout realitě. Směla jsem se cítit svobodně a dobrodružně ve chvíli, kdy se nic moc nehýbalo,“ napsala zpěvačka mimo jiné v příspěvku na sociálních sítích. „Můj záměr byl vytvořit bezpečné místo, takové, kde vás nikdo nebude soudit. Místo, kde je možné se osvobodit od perfekcionismu a přílišného přemýšlení. Místo, kde můžete křičet, uvolnit se a cítit se svobodní. Byla to krásná objevná cesta. Doufám, že vám přinese radost.“

Zároveň s oznámením nové nahrávky Beyoncé zveřejnila její obal a fanoušci začali spekulovat, zda je holografický kůň, na němž se umělkyně oděná ve stříbrném šperku veze, odkaz na čtyři jezdce apokalypsy. Od roku 2020 je to totiž už čtvrtá zpěvaččina „jezdecká“ fotografie.

Zatímco fanoušci vytvářejí teorie o možné symbolice a spojitosti s ilumináty, Beyoncé vydala dvě nové verze singlu Break My Soul – nyní si ho tak můžete poslechnout i v a capella a instrumentální verzi. Kromě toho na sociálních sítích představila podobu vinylu, na kterém je minimalistický obal desky rozvinut v bohatší, divadelně působící obraz. Ovšem to nejvíc podstatné – jaké bude album Rennaissance  –  se dozvíme až za pár dní.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Beyoncé (@beyonce)