Obrázek k článku VIDEO: 7krát3 produkce Romana Holého svědčí. V klipu to za něj odnáší Cina
| Honza Vedral | Foto: Denis Nguyen

VIDEO: 7krát3 produkce Romana Holého svědčí. V klipu to za něj odnáší Cina

Zpěvák a producent 7krát3 se po loňském úspěchu na Cenách Anděl, kde se stal interpretem roku, vrací se singlem Headphones. Vydává ho hned ve dvou verzích najednou.

První verze vznikla v produkci Romana Holého. „Roman mi jednou sám volal, aby mi řekl, že dělám dobrou hudbu a taky že má ze mě radost. Kdybych prý cokoliv potřeboval, mám se ozvat. Zajel jsem po pár týdnech k němu do studia v Sušici. Tam jsme se probírali stovkou jeho beatů, které měl v šuplíku. Vytvořili jsme základ songu Headphones a rozhodli se, že ho dovedeme do konce. Byla v tom ta měkkost, kterou máme oba rádi,“ říká zpěvák.

Na tracku se podíleli také Holého spolupracovníci. Mezi nimi kytarista Míra Chyška, Tereza Černochová a Matěj Ruppert. „Ten tomu dodával ten správný vajb,“ říká 7krát3, který Rupperta ostatně považuje za svůj pěvecký vzor. 

K songu nachystal stylizovaný černobílý klip režisér Benjamin Buttler. Do hlavní role nostalgického příběhu, který se poněkud zvrtne, obsadil Honzu Cinu. „Napsal jsem mu přes Instagram a on odepsal, že je můj fanoušek,“ nezastírá 7krát3 radost, že to klaplo. 

Sám si zahraje v klipu k remixové verzi singlu, která má úplně jiný charakter a vyjde v následujících dnech. O jeho osmdesátkový sound se postaral český producent žijící v Los Angeles, který si říká Mr. Moustache. „Poslal jsem mu track Headphones a on mě záhy prosil o možnost udělat remix. Za pár dní mi poslal tuhle bombu a já jsem si řekl, že tohle není remix, ale druhá plnohodnotná verze,“ říká 7krát3.

Po vydání klipu se zpěvák chystá na 17.3., kdy se po pauze představí v pražském Lucerna Music Baru i s kapelou v obměněné sestavě. Song Headphones na koncertě chybět nebude.