Obrázek k článku „Teď se utrhnem ze řetězu!“ Eagles of Death Metal se řítí na Prahu s pálivou omáčkou
| boi | Foto: Lucerna Music Bar

„Teď se utrhnem ze řetězu!“ Eagles of Death Metal se řítí na Prahu s pálivou omáčkou

Kapela oslaví čtyřiadvacet let existence koncertem v Lucerna Music Baru 27. března 2022. „Rock ‘n’ roller potřebuje vyrazit ven a dělat rock ‘n’ roll,“ uvedl zpěvák a frontman Jesse Hughes.

Vstupenky za 690 Kč + poplatky pořídíte od pátku 1. 10. 10:00 na webu Lucerna Music Baru a GoOut.cz. Na místě 790 Kč.

„Mám dojem, že jsem byl roky pod zámkem, ale teď se utrhnu z řetězu! Bacha, Evropo, Eagles of Death Metal jsou už připraveni ke startu,“ uvedl k turné frontman Jesse Hughes. Kapela vystoupí ve složení Jennie Vee na basovou kytaru, Jorma Vik na bicí a Joshua Jove na kytaru. 

Ještě před vypuknutím turné se Eagles of Death Metal připomenou fanouškům vánočním ípíčkem nazvaným Eagles of Death Metal Presents A Boots Electric Christmas. Na něm se po svém pustí do klasických vánočních písní - God Rest Ye Merry Gentlemen, Put A Little Love In Your Heart, O Holy Night, Little Drummer Boy a Little Town Of Bethlehem. A dojde i na a cappella verzi O Holy Night, ve které se přidá enfent terrible americké rockové scény Josh Homme. 

„Na koncertech si také fanoušci budou mít možnost zakoupit láhve Eagles of Death Metal: Shrieking in Tongues, speciální cherry-colu kapely a BBQ pálivou omáčku s příchutí habanera, kterou vyrobil Dean of the Dead Hot Sauce. Shrieking in Tongues bude exkluzivně ke koupi na každém koncertě v Evropě na merch stánku,“ doplnil informace Jaromír Telenský z Lucerna Music Baru.