Obrázek k článku Slash oslavil patnáct let střížlivosti. Guns N’ Roses čeká americké turné

Slash oslavil patnáct let střížlivosti. Guns N’ Roses čeká americké turné

Slashova dlouholetá přítelkyně Meegan Hodges na výročí abstinence upozornila na Instragramu a hudebníkovi vzkázala, že je na něj hrdá každý den.

K fotografii, na níž je Slash, který tento měsíc oslaví padesáté šesté narozeniny, s vloni zemřelým Jimmym Webbem, Hodges připsala: „Bejby, gratuluji k tvým patnácti letům střízlivosti! „Kdo se dokáže uzdravit se závislosti, dokáže cokoliv“ (něčí moudrá slova). Jsem na tebe velmi hrdá každý den, ale dnes jsem hrdá obzvlášť moc. Nesmírně tě miluji.“

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Mᴇᴇɢᴀɴ Hᴏᴅɢᴇꜱ (@meeganhodges)

 

Slash v mezičase sdílel Hermana Munstera hrajícího na kytaru, obří anakondu a muže, který se vydělal do ulízečova kbelíku na přestupní stanici newyorského metra.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Slash (@slash)

V minulosti se ale tématu závislosti nevyhýbal. „Nepocházím přímo z alkoholického prostředí ale táta pil a stejně tak pilo dost dalších lidí z rodiny. Narodil jsem se v Anglii a tam je to součást hospodské kultury. Věděl jsem ale, že kdybych si dal občas jen tak skleničku, nechal bych tomu otevřené dveře. Vím, jak to funguje, protože jsem si tím už prošel, tak od té doby prostě abstinuji,“ řekl například pro Classic Rock o tom, proč nejen s pitím skoncoval zcela.

Na přelomu léta vyrazí Guns N’ Roses na americké a následně australské turné. Příští rok by měli dorazit i do Evropy.