Obrázek k článku „Rok, kdy to jelo nejvíc.“ Bruno Ferrari vzpomíná na devadesátky
| Honza Vedral | Foto: Bruno Ferrari

„Rok, kdy to jelo nejvíc.“ Bruno Ferrari vzpomíná na devadesátky

Nový singl 91 Party Trash vznikl v produkci Gatsbyho z gotické kapely Cathedral in Flames a doprovází ho "nostalgické" lyric video.

„Je složené z fotek z různých parties z roku 91,“ říká o něm Bruno Ferrari. Hudbu k nové skladbě složil producent Sirgull. „Rok 91 byl z hlediska akcí nejlepší, tehdy to jelo nejvíc… Všichni se na tom shodujeme,“ říká o skladbě Bruno. „Fotky jsou z různejch akcí z Prahy, Amstru a Berlína. Ty lidi už jsou pravděpodobně dávno mrtvý. Ať už fyzicky nebo duševně... nebo oboje.“

Bruno Ferrari nedávno skutečně podstoupil plastickou operaci, o které se rozpovídali i v podcastu Headliner CZ. Po té, co si nechal odstranit lalok se současnosti chystá na křest alba Electrofantasex, který je naplánovaný na 16. prosince do pražského klubu Distrikt7. „Je to koncipovaný jako nejoplzlejší vánoční večírek v Praze,“ říká Ferrari.

Podle toho vypadá i celá koncertní pozvánka. „Na podiu mě doprovodí zavilé rozhoďnožky Ebola a Cholera. Tyhle nymfyčky vás určitě položí - na to vemte jed! Jako hosté vystoupí electro redneckové Hello Marcel, kteří si jen kvůli vám odskočí ze zapadákova, kde většinu života tráví pálením kořalky a taxidermiemi. Jako další vystoupí legendární DJ Bidlo, který vás přenese do pražských tanečních klubů 90. let a NSK djs, kteří vás přenesou rovnou do pekla,“ láká na večírek, který se bezpochyby ponese v rytmu dekadence.