Obrázek k článku Přemýšlejte později, vzkazuje Tate McRae. Prahou protančí s novou deskou
| Lukáš Rešl | Foto: @baeth

Přemýšlejte později, vzkazuje Tate McRae. Prahou protančí s novou deskou

Kanadská zpěvačka a tanečnice Tate McRae vystoupí 8. května 2024 v pražském Foru Karlín. Společně s oznámeným turné také představila datum vydání své druhé desky Think Later.

Jedna z nejprudčeji rostoucích popových interpretek současnosti oznámila své první celosvětové turné s názvem Think Later Tour, které pojme celkem 53 koncertů. Jednou ze zastávek je i pražská štace ve smíchovské hale Fórum Karlín, kde zpěvačka vystoupí 8. května 2024 vůbec poprvé. Naposledy u nás zahrála v květnu minulého roku v klubu Roxy.

Kanadská popová raketa je v povědomí širší veřejnosti známá především díky hitu "you broke me first", který od svého vydání v roce 2020 nasbíral téměř dvě miliardy streamů. Píseň zároveň získala třikrát platinovou certifikaci. I proto svět v roce 2021 napjatě očekával vydání její debutové desky "i used to think i could fly", která se nakonec umístila na špici žebříčku Global Top Albums Debut Chart na Spotify a do dnešních dnů má na svém kontě více než 1,5 miliard streamů. Pochází z ní hity jako "she's all i wanna be" nebo "feel like shit".

Nejnovější singl Tate McRae nese název greedy.

Talentovaná zpěvačka doposud nesundala nohy z plynu a úctyhodná čísla sbírá i s čerstvým singlem "greedy", který vyšel 15. září letošního roku a za tu dobu má na Youtube už téměř 27 milionů přehrání. Je tak silným lákadlem na nadcházející druhou desku Tate McRae, které vyjde 8. prosince u vydavatelství RCA Records. Album produkoval slavný hitmaker Ryan Tedder, který má v portfoliu jména jako Taylor Swift nebo Beyoncé. Fanoušci energické a taneční popové muziky se tak mají rozhodně na co těšit.