Obrázek k článku OK Boomer vs. Nik Tendo - Tempo feat. Ca$hanova Bulhar a Luca Brassi10x
| Honza Vedral

OK Boomer vs. Nik Tendo - Tempo feat. Ca$hanova Bulhar a Luca Brassi10x

Příběhy z textů populárních českých hiphopových songů, které právě poslouchají děti na Youtube, vyprávíme tak, aby jim rozuměli i jejich rodiče.

Hned v úvodu nás trojice rapperů vítá na svém večírku, na němž dosahují rychlosti supersportovního automobilu známé italské značky, nespí a halekají. Je to večírek mezinárodní, protože Nik Tendo oslovuje tanečnici anglicky. Dívku oslovuje výrazem shawty. Ten, jak napovídá slangový slovník, je obyčejně používán v afroamerické komunitě pro atraktivní dívku, nejčastěji přítelkyni, která je menšího vzrůstu, ale s pěknou zadnicí. 

Ve sloce se dozvídáme, že jde o bytovou narozeninovou oslavu, na níž se popíjí kubánský rum a Nik Tendova přítelkyně je hned v první sloce vyzvána, aby odložila oděv, vynechala spánek a připravila se na společnou snídani v posteli.

Není jisté, zda jde o stejnou nebo jinou osobu, ale Ca$hanova Bulhar následně oslovuje prostitutku, jejíž záři přirovnává k produktům českého výrobce křišťálového skla sídlícího v Jablonci nad Nisou. Vyjadřuje potřebu vložit jí svůj penis mezi ňadra, ke svému cíli si dopomáhá alkoholem, jehož množství je ovšem pro prostitutku i přes její zjevné zkušenosti vysoké. 

Bulhar vyjadřuje potřebu vložit prostitutce svůj penis mezi ňadra, ke svému cíli si dopomáhá alkoholem

Vzhledem ke zvyšující se rychlosti večírku se proto Bulhar rozhodne zavolat jiné prostitutce, kterou přirovnává k americké modelce, jež proslula jako žena s nejkrásnější tváří světa. Po příchodu jí nedočkavě nabízí svůj penis a informuje ji, že buď vezme všechno nebo by měla odejít.  Podobné uvítání má připravené i slovenský rapper Luca Brassi10x. Znovu není zřejmé, zda mluví ke stejné nebo jiné ženě. Každopádně ale prostitutku vyzývá k pornografickému pózování, u kterého verbálně ponižuje jejího přítele. Dále nás informuje, že sexuální lačnost celé rapperské trojice je opravdu enormní.

Divoký večírek skončí konzumací rozličných drog a hromadnou felací, po které se Nik Tendo s dívkou, která rapperům vyhověla, už nechce líbat. Rád by dál ale sledoval její tanec. Ca$hanovi, jak se dozvídáme, ovšem v neřestné záplavě nedochází nikdy dech a je schopen v tomto tempu neustále pokračovat. Je to tak divoké, že to rappery občas uvádí do velice zmatených situací. Luca Brassi10x není v jednom momentu ani schopen určit, zda nahá dívka na posteli patří k němu nebo Bulharovi. Ten následně proto prostitutku informuje, že ji raději čekají tři soulože s každým z rapperů a že s touto situací se už nedá nic dělat. 

Po té, co rappeři takto představili své pojetí večírku o rychlosti supersportovního automobilu známé italské značky a vyjevili svůj přístup k ženám coby lidským bytostem, na něm ještě znovu vítají své posluchače.

Celé listopadové vydání rubriky OK Boomer najdete zde. Pokud vás baví a chtěli byste ji číst i v roce 2021, můžete si ji adoptovat v kampani na www.hithit.cz/headliner