Obrázek k článku Love Me Harder, zpívá Lenny s Marcellem v singlu producenta Toma Prince
| ŠH | Foto: Pavla Hartmanová

Love Me Harder, zpívá Lenny s Marcellem v singlu producenta Toma Prince

Chytlavá taneční jízda zavedla zpěvačku Lenny i zpěváka Marcella mimo jejich obvyklé žánrové vody. Nový EDM track, jenž produkoval Tome Prince, dvojici propojil i v neonovými barvami zářícím klipu inspirovaném designem posledního turné Lady Gaga i populárním seriálem Euforie.

Tome Prince na sebe poprvé výrazněji upozornil v roce 2020 singlem Návyková, v němž hostuje Ben Cristovao. Nyní si ke spolupráci přizval další výrazné osobnosti české hudební scény. „Jsem rád, že právě Lenny a Marcell jsou společně se mnou těmi, kteří vyprávějí příběh tohohle klipu. Oba dva mají silné a výrazné vokály a já jsem s výsledkem opravdu spokojený,“ pochvaluje si producent.

„Osobně si ráda odskočím od své vlastní tvorby k žánrům, kterým se běžně nevěnuji. Je to pro mě skvělá příležitost poznat trochu jiné hudební podhoubí,“ říká Lenny, kterou skladba zaujala na první poslech. „Celá spolupráce je pro mě příjemným zážitkem a Marcell i já jsme v písničce nechali kus sebe. Tento vtisk je doufám přenosný,“ dodává.

I pro Marcella, kterého můžete znát jako zpěváka No Distance Paradise nebo jeho sólové tvorby, je práce na EDM singlu novou zkušeností. „Původně jsem indie-rocker, poslední dobou mě docela táhne pop, ale přiznám se, že na taneční skladbě jsem se ještě nikdy nepodílel, ať už jako zpěvák, nebo producent. Zásadní je pro mě taky to, že na tracku se se mnou objeví Lenny, podle mě největší z talentů na české scéně,“ skládá zpěvák hold své kolegyni.

Text k písni, kterou produkoval Tome Prince a do konce února vyjde i v akustické verzi Marcella a Lenny, napsal britský songwriter AJ Jordan. „Když jsem s ním psal tento track, v hlavě jsem přemýšlel o klukovi, který bude každý pokus o rozchod řešit tím, že mě bude pak milovat víc. A ten track je o takovém činu - when you leave would you love me harder?“ Ptá se Tome.

Ve videoklipu v režii Tomáše Holzknechta se po boku Toma Prince objevuje modelka Marie Krobová, Marcell zase sdílí některé scény s básnířkou a modelkou Baďou Diaby a nechybí samozřejmě ani Lenny.