Obrázek k článku Ceremoniál Andělů opět netradičně. Živě vystoupí Dusilová, Nohavica, Tata Bojs i 7krát3 s Rytmusem

Ceremoniál Andělů opět netradičně. Živě vystoupí Dusilová, Nohavica, Tata Bojs i 7krát3 s Rytmusem

Jubilejní třicátý ročník, na němž vystoupí devět nominovaných interpretů, bude moderovat Ewa Farna. Pořad uvidíte 29. května ve 21:20 na České televizi.

„Pro každé z devíti hudebních vystoupení vzniká unikátní výtvarná výprava, která reflektuje současné trendy v audiovizuální tvorbě. V rámci živě odehraných videoklipů jsme se rozhodli maximálně využít potenciálu scény, světelné a kamerové techniky. Jsme rádi, že můžeme výjimečnou tvorbu nominovaných podpořit vizuální show, připravenou každému z nich na míru,“ říká Matyáš Vorda, který stojí za kreativou a vizuální podobou současných Cen Anděl.

Lenka Dusilová získala za album Řeka čtyři nominace

Třicáté výročí oslaví Andělé hudbou nominovaných interpretů. Kromě Lenky Dusilové, Jaromíra Nohavici a 7krát3 s Rytmusem na ceremoniálu vystoupí také Tata Bojs, Monkey Business, Aneta Langerová či Robert Křesťan & Druhá tráva. Ceny Anděl nabídou i ohlédnutí za třemi dekádami své existence.

„Rádi bychom letošním ročníkem navázali na vlídné přijetí netradiční podoby předávání Andělů v minulém roce, které se kvůli stále panujícím hygienickým opatřením nevyhneme ani letos. I když nám loňské zkušenosti a pozitivní odezvy napověděly, jakým směrem bychom se mohli ubírat, chceme i pro letošek připravit originální a atraktivní formát pořadu,“ říká producentka Cen Anděl Lucka Hájková z pořádající agentury Luff Production.

Pořadatelé na množství kvalitní hudby, jež v uplynulém roce vznikla, upozorňují už dopředu sérií unikátních live sessions z krychlového studia. Vznikla sbírka jedinečných živých vystoupení a rozhovorl s nominovanými interprety. 

Těšíme se, až bude jasné, kdo získá čtrnáct zlatých sošek a kdo se stane novým laureátem Síně slávy.