Obrázek k článku Znavený Justin Bieber s ochrnutou tváří přerušil světové turné. Praha bude
| Petra Divoká | Foto: Bestsport

Znavený Justin Bieber s ochrnutou tváří přerušil světové turné. Praha bude

Justin Bieber bojuje se svým zdravotním stavem. Rozhodl se přerušit světové turné a dopřát si čas k uzdravení. Pořadatelé pražského koncertu oznámili, že vystoupení v České republice se to nedotkne.

„Pořadatelé pražského koncertu spolu s managementem Justina Biebera by rádi uklidnili fanoušky a vzkazují, že koncert 12. března 2023 v pražské O2 areně zůstává v současné době v plánovaném kalendáři a není důvod se domnívat, že by měl být zrušen,“ píše se v prohlášení na webových stránkách O2 areny.

Turné mělo původně vypuknout už dříve, jeho začátek byl odložen na rok 2022 kvůli covidové pandemii. Bieber zatím pozastavení turné oznámil skrz sociální sítě, na jeho webu jsou data budoucích koncertů stále beze změny.

„Letos jsem zveřejnil, že bojuji s Ramsay-Huntovým syndromem, který způsobil částečné ochrnují mé tváře. Kvůli tomu jsem nemohl dokončit severoamerickou část Justice Tour,“ vzkazuje Justin Bieber fanouškům skrz sociální sítě.

„Poté, co jsem si odpočinul a po konzultacích s lékaři, rodinou a týmem jsem odjel do Evropy ve snaze v koncertním turné pokračovat. Odehrál jsem celkem šest vystoupení, ale vybraly si na mě svou daň. Minulý víkend jsem vystupoval na Rock in Rio a dal jsem lidem v Brazílii ze sebe všechno,“ vysvětluje dále s tím, že bohužel turné nyní nemůže pokračovat.

„Poté, co jsem slezl z pódia mě přemohla únava a uvědomil jsem si, že musím nyní na první místo postavit své zdraví. A tak jsem se rozhodl dát si pauzu. Budu v pořádku, ale musím si odpočinout, aby mi bylo líp,“ končí zpěvák vzkaz a děkuje fanouškům za podporu.

Koncert v Praze je naplánován na poslední měsíc světového turné. Do té doby měl Bieber odehrát dalších sedmdesát koncertů v Jižní Americe, Asii, Austrálii na Novém Zéland a v Evropě.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený O2 arena Praha (@o2arenapraha)