Obrázek k článku Headliner je nominovaný na Křišťálovou Lupu! Podpořte nás v hlasování
| Redakce

Headliner je nominovaný na Křišťálovou Lupu! Podpořte nás v hlasování

Web Headlineru byl nominován v šestnáctém ročníku Cen českého internetu. Hlasování veřejnosti v anketě Křišťálová Lupa 2021 je v plném proudu.

Web Headlineru byl v Křišťálové Lupě nominován v kategorii Zájmové weby, o jejímž vítězi rozhoduje veřejnost. Podpořit nás můžete hlasováním zde

"Vůbec jsme to nečekali. Samostatný web Headlineru jsme spustili před rokem spolu s vylepšením aplikace časopisu Headliner A bylo to v podstatě jen na zkoušku," reaguje na nominaci šéfredaktor Honza Vedral. "Až během letošního jara jsme si uvědomili, že je o náš původní hudební obsah na denní bázi internetu zájem a začali se mu pod vedením Šárky Hellerové věnovat naplno. Že z toho bude nominace na prestižní cenu nás ani ve snu nenapadlo a o to větší z toho teď máme radost."

Do sekce zájmové weby spadají "tematicky či žánrově definované projekty určené pro specifickou cílovou skupinu uživatelů (odborná média, specializované magazíny, lifestylová média, bulvární média, komunitní projekty)." Časopis Headliner byl na Křišťálovou Lupu nominován už v roce 2014, tehdy v kategorii Obsahová inspirace.

Finální hlasování veřejnosti probíhá od 23. září do 1. listopadu 2021. Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen vítězům se uskuteční ve čtvrtek 25. listopadu 2021.

Děkujeme, pokud se nás rozhodnete v hlasování veřejnosti podpořit