Obrázek k článku Demi Lovato oznamuje, že je nebinární
| Šárka Hellerová | Foto: Instagram Demi Lovato

Demi Lovato oznamuje, že je nebinární

„Každý den, kdy se vzbudíme, dostáváme další příležitost a šanci být tím, kým si být přejeme a chceme,“ uvádí příspěvek, v němž Lovato oznamuje, že pro sebe používá zájmena oni/je.

„Dnes je den, kdy s vámi všemi s radostí sdílím víc ze svého života,“ píše Demi Lovato na sociálních sítích v příspěvcích, jež byly publikovány tento týden „Většinu života jsem strávila vyrůstáním před vámi všemi… takže jste viděli dobré, zlé i vše mezi tím. Nejen že byl můj život pořádná jízda pro mě, žila jsem i pro ty na druhé straně kamer.“

Nyní fanouškům vzkazuje: „S hrdostí oznamuji, že se identifikuji jako nebinární a oficiálně od této chvíle měním svá zájmena na oni/je. Přichází to po dlouhé práci na uzdravení a sebereflexi. Pořád se učím a přicházím k sobě, neprohlašuji se za experta nebo mluvčí. Sdílení s vámi pro mě otvírá novou úroveň zranitelnosti. Dělám to pro ty, kteří nemohou se svými milovanými sdílet, kdo doopravdy jsou. Pokračujte prosím v životě ve své pravdě a vězte, že vaším směrem posílám hodně lásky.“

Novinka následuje po dokumentu, jenž pojednával mimo jiné o závislostech a takřka fatálním předávkování, a také po nedávném rozhovoru, v němž odpověď Lovato na otázku, zda je pansexuální, zněla: „Jo, pansexuální. Mám ráda cokoliv.“ Už dříve média citovala jejich vyjádření, že gender vnímá fluidně. Bez ohledu na vlastní identifikaci, podporuje LGBTIQ komunitu dlouhodobě.

Demi Lovato známe od dob dětských rolí ve filmech a seriálech z produkce Disney. Jejich první album Don`t Forget vyšlo v roce 2007. Letos přibyla sedmá deska Dancing with the Devil... the Art of Starting Over. Nové album doprovodil čtyřdílný dokumentární seriál.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Demi Lovato (@ddlovato)