Obrázek k článku Čerstvé (z)boží: Nauzea Orchestra přijdou po Štěstí s Láskou
| Marek Reinoha | Foto Marek Reinoha

Čerstvé (z)boží: Nauzea Orchestra přijdou po Štěstí s Láskou

Kapela Nauzea Orchestra, původně z Ústí nad Labem, ale dnes již usazená v Praze, v roce 2017 završila deset let svého fungování skvělým albem Štěstí.

Novou, již pátou desku nazvanou Láska vydá za měsíc. Na albu se kapela rozrostla o dva členy, konkrétně o houslistku Annu Štěpánovou a violoncellistu Františka Kroupu.  Zařadila na něj devět songů. Nauzea Orchestra na nahrávce opustili typickou kombinaci tří různých jazyků a tentokráte jsou všechny texty v češtině. Kapela desku opět nahrála ve studiu Jámor u Ondřeje Ježka, který je stálým spolupracovníkem skupiny.

Prvním singlem, který avizoval vydání nového alba, byla skladba Maso, jíž se velmi dobře daří ve Velké sedmě Rádia 1. A jak singl napovídá, opět se můžeme těšit na přesvědčivou muziku ovlivněnou elctroclashem a synťákovým country, na charakteristický sound, na žánrové zlomy, zajímavé hudební nápady a aranže a v neposlední řadě na syrovou romantiku v silných textech podávaných ještě charakterističtějším vokálním projevem.

A než bude 1. máj, ten lásky a Lásky čas, tak si můžete čekání zkrátit videoklipem k songu Ministryně, který má dnes premiéru.

Kam dál:
Bandcamp
Facebook