Obrázek k článku Druhý Eden Marek Ztracený vyprodal za dvě hodiny. Když fanoušci dovolí, přidá třetí
| Šárka Hellerová | Foto: Ondřej Košík (Supraphon)

Druhý Eden Marek Ztracený vyprodal za dvě hodiny. Když fanoušci dovolí, přidá třetí

Už jeden za hodinu vyprodaný koncert Marka Ztraceného v Edenu byl v rámci české pop music považován za fenomenální úspěch. Ztracený ho nyní zopakoval, když bleskově vyprodal i druhý přidaný termín.

„Vítáme dalších 32 000 fanoušků v tomhle neuvěřitelném příběhu #SmerEden!,“ napsal Marek Ztracený poté, co pražský stadion Eden vyprodal podruhé. Ke zprávě, v níž plakát ke koncertům naplánovaným na 17. a 18. června 2023 zdobí dvojité „Vyprodáno“, přidal video s dojatým poděkováním a otázku: „A co teď???“ Jestli na ni odpoví třetím datem, není v tuto chvíli známé.

Ztracený uvažuje o třetím termínu, který by byl 16. června 2023, tedy jako první z trojice koncertů. Jediný háček prý zpěvák vidí v tom, jestli by lidé, kteří nakupovali jako první, ostatním nezáviděli, že na ně vyšel výhodnější a dřívější páteční termín. Rozhodnutí prý učiní na základě ankety mezi fanoušky. „Budu se řídit tím, co nám odpovíte. Máte to ve svých rukou pouze vy a pokud vás zajímá názor mě a kapely – strašně moc bychom si to přáli a žádáme vás tímto o svolení. Slibujeme, že vám v sobotu a neděli zahrajeme o písničku navíc a že spousty lidem uděláte radost. Nicméně platí, že rozhodnete vy,“ vzkazuje Ztracený. Tak nějak tušíme, jak to dopadne, že?

Každopádně by bylo zajímavé sledovat, pokud byl první Eden vyprodán za necelou hodinu a druhý za sto dvacet minut, jak by to vypadalo v případě třetího přidaného koncertu.

„Jen těžko se mi hledají slova a možná mi to ještě nedošlo. Každopádně už teď vím, že zhruba 65 000 z vás jste v tuhle chvíli součástí něčeho, co se zapsalo do historie české hudební scény nejspíš navždy! Což je krásné, ale taky to nejméně důležité,“ napsal zpěvák svému publiku. „To nejdůležitější je, že v červnu budeme všichni spolu.“

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)