Obrázek k článku Zpěvák Krucipüsku měl vážnou nehodu na motorce. Kapela ruší koncerty
| boi | Foto: Radek Drbohlav (Press – Krucipüsk)

Zpěvák Krucipüsku měl vážnou nehodu na motorce. Kapela ruší koncerty

Frontman populární rockové skupiny Tomáš Hajíček boural v pondělí 15. dubna na motorce. Zpěváka převezli vrtulníkem do pražské nemocnice. Podle vyjádření kapely je ve vážném stavu.

Informace přinesla skupina Krucipüsk na svém Facebooku. „Máme pro vás bohužel velmi špatnou zprávu, včera v dopoledních hodinách měl Tomáš velmi vážnou dopravní nehodu na motorce, odkud ho převezli vrtulníkem do pražské nemocnice, kde podstoupil několikahodinovou operaci,“ vzkázali ostatní členové kapely fanouškům.

Podle vyjádření šlo o nehodu vážnou. „Jelikož nad ním stojej všichni svatí i pekelní, tak nehodu přežil, ale stále je ve vážném stavu…“ uvedla skupina. Ta v tuto chvíli z pochopitelných důvodů ruší veškerá vystoupení minimálně do konce května.

„Podle vážnosti Tomášova stavu a průběhu rekonvalescence uvidíme co a jak dál…“ dodali Krucipüsk. A vyzvali své příznivce, aby Hajíčkovi drželi palce. Krucipüsk byli aktuálně na turné ke svému albu HovnoZle. To začalo 12.4 v Kladně a mělo končit 4.5. ve Vroutku.