Obrázek k článku Zemřel zpěvák Aaron Carter, mladší bratr Nicka z Backstreet Boys
| Šárka Hellerová | Foto: Profimedia

Zemřel zpěvák Aaron Carter, mladší bratr Nicka z Backstreet Boys

Dětskou hvězdou se stal hned díky svému prvnímu albu, které vydal v pouhých devíti letech.

Americký server TMZ.com informoval, že Carter zemřel v sobotu 5. listopadu. Bez známek života ho nalezli u něho doma ve vaně. Bylo mu 34 let.

Melanie Martin médiu potvrdila smrt svého snoubence a požádala o respektování soukromí v době, kdy se rodina s tragédií vyrovnává. „Miluji Aarona celým svým srdcem, vychovat syna bez otce bude dlouhá cesta,“ uvedla.

„S velkým zármutkem a v šoku potvrzujeme, že Aaron Carter dnes zemřel. V tuto chvíli je jeho smrt vyšetřována,“ sdělil pro Skynews Carterův mluvčí z agentury Roger Paul Inc. s tím, že rodina zatím nemá další informace.

Debutové album Aaron Carter vydal, když mu bylo devět let. Už v dětství díky jeho úspěchu předskakoval slavné skupině svého staršího bratra nebo třeba Britney Spears na turné k albu Oops!... I Did It Again. Po úspěšném debutu vydal čtyři další desky: Aaron’s Party (Come Get It) vyšla v roce 2000, Oh Aaron o rok později a Another Earthquake! v roce 2002. Po dlouhé pauze se jeho posledním albem stalo album LØVË, jež vyšlo před čtyřmi lety.