Obrázek k článku VIDEO: Kucharski poslali na váženou paní Nelu Boudovou stalkera
| Petra Divoká | Foto: Indies Scope

VIDEO: Kucharski poslali na váženou paní Nelu Boudovou stalkera

Co na začátku vypadá jako neškodné dvoření, se změní v úprk před dotěrným deviantem. Videoklip k písni Vážená paní od skupiny Kucharski vznikl na zámku v Náměšti nad Oslavou v režii Tomáše Matanohy.

Aktuální singl Vážená Paní pochází z alba Beze jména, které třebíčská kapela kolem zpěváka Václava Bartoše vydala jako své druhé loni na jaře. Skupina vznikla před čtyřmi lety a zhudebňuje texty básníka, výtvarníka a lékaře Jiřího Kucharského.

Novinka je první z volné trilogie videoklipů, jež kapela natočila současně. „Díky tomu jsou klipy vzájemně propojeny jistou společnou vizuální i hereckou linkou, přestože dějově na sebe nenavazují. Z výsledku mám velkou radost,“ říká Bartoš, který zároveň natáčení produkoval. „Zatím jsem opravdu nic náročnějšího neprodukoval, pokud pominu první klip s kapelou Fru Fru který režíroval Pavel Liška,“ vzpomíná zpěvák svou další skupinu, již sdílí s členy Kucharski. „Tehdy jsem dokonce musel sehnat vlak, ale to jsme točili měsíc.“ Do hlavní role s Matanohou obsadili herečku Nelu Boudovou, která s ním i s Tomášem Matanohou spolupracovala už dřív. Roli obtížného nápadníka si Václav Barotoš střihnul osobně.

Foto: Luděk Cigánek