Obrázek k článku VIDEO: Hlavně žádné jinotaje. Divoké holce Nicki Minaj jde opět jen o to jedno
| Petra Divoká | Foto: Robert Ector

VIDEO: Hlavně žádné jinotaje. Divoké holce Nicki Minaj jde opět jen o to jedno

Americká rapperka s miliony přehraní se po dvou letech vrací se singlem Super Freaky Girl. Je postavený na samplu hitu Super Freak z roku 1981 a explicitním textu.

Pod samotným singlem jsou podepsaní čtyři autoři – Aaron Joseph, Dr. Luke, Malibu Babie a Vaughn Oliver.  Nicki Minaj v písni i videu sází na sexuální provokaci. Zatímco v klipu používá dvojsmysly, text je vyloženě doslovný, až naturalistický. „Můžu to lízat, můžu na tom jezdit, zatímco ty kloužeš a vykluzuješ / Ovládám všechny ty malé triky, jak udržet p*ro uvnitř,“ zpívá Nicki Minaj.Jeden z autorů Dr. Luke přitom stále řeší právní spor se zpěvačkou Ke$hou, jíž měl mimo jiné i sexuálně obtěžovat. 

Rick James, interpret původní písně, jíž Nicki Minaj vysamplovala, novinku rapperky komentoval jediným slovem: „Banger.“ Jde o první nahrávku, kterou zpěvačka zveřejnila od roku 2019, kdy vydala singl Megatron. Její předchozí deska Queen je už čtyři roky stará. Dá se tedy předpokládat, že Minaj, která patří i díky svým provokacím k nejúspěšnějším hudebnicím současnosti, chystá novinku.

Krom alba se chystá i šestidílná dokumentární série Nicki, kterou ještě letos odvysílá HBO Max. Ta má zachytit strmý kariérní vzestup, který Nicki Minaj zažívá od roku 2010. Autoři se plánují zaměřit na „bitvy, kterým musela jako žena na hiphopové scéně čelit“ a podle očekávání slibují naturalistickou podívanou.