Obrázek k článku Radikální magoři z labelu Bigg Boss se loučí s existencí koncertem Last Blast
| Vojtěch Tkáč | Foto: Jan Nožička

Radikální magoři z labelu Bigg Boss se loučí s existencí koncertem Last Blast

Žádná labutí píseň, ale začátek něčeho nového. S tímto heslem se chystá koncert Bigg Boss Last Blast, v rámci kterého se 2. října v MeetFactory představí desítka zástupců zásadního pražského labelu včetně PSH, WWW a Hentai Corporation.

Vstupenky na kompletní program můžete zakoupit přes síť GoOut za 450 Kč. Připojte se na událost na Facebooku. 

Původně hiphopový label Bigg Boss vznikl v roce 2006. Postupně se rozrostl do živoucího organismu, který propojoval umělce z mnoha rozličných hudebních žánrů i různých oblastí kulturního života. Bigg Boss tak zakončuje svou činnost nejen jako nadžánrové vydavatelství, ale také jako uznávané knižní nakladatelství, multimediální platforma a rodina.

„U nás nejde o to, co děláš, ale jak to děláš a jestli sdílíš stejný hodnoty jako my. V podstatě se vytvořila taková rodina radikálních magorů, který si jdou za svým a s ničím se moc neserou,“ řekl před dvěma lety hlavní produkční labelu Stefan Motika v rozhovoru pro Bigg Magg. Některé z magorů budete moc vidět naposledy pohromadě už první říjnovou sobotu v pražském klubu MeetFactory.

Působení labelu rekapituloval Stefan Motika začátkem roku i v podcastu Headliner CZ.

V lineupu nemůžou chybět Peneři strýčka Homeboye, které si většina lidi ve spojitosti se značkou Bigg Boss vybaví jako vůbec první. Představí se i další z průkopníků českého hip hopu WWW Neurobeat, experimentátoři Ježíš táhne na Berlín nebo zástupci mladší generace rapu a R&B v čele s Maniakem, Hellwanou a 7krát3 s živou kapelou. Prostor ale pochopitelně dostane i kytarová odnož labelu, kterou zastoupí Hentai Corporation, FVTVRE, The Atavists a Lazer Viking.