Obrázek k článku Stotisícové odměny pro řidiče kamionů. Taylor Swift rozdala štědré bonusy
| Šárka Hellerová | Foto: Universal Music

Stotisícové odměny pro řidiče kamionů. Taylor Swift rozdala štědré bonusy

Americká zpěvačka rozdala bonusy všem, bez kterých by se na aktuálních koncertech neobešla. Suma v titulku je v dolarech a zmíněnou částku měl dostat každý řidič, který pomáhá jedinečný popový cirkus převážet z místa na místo. Celkově prý Taylor Swift za odměny zaměstnancům utratila pět a půl milionů dolarů.

Všichni od tanečnic po techniky či lidi z cateringu se díky vysoce úspěšnému turné Eras Tour mohou radovat spolu s Taylor Swift, která se podle odhadu magazínu Forbes díky němu může brzy stát miliardářkou. Své šesté turné zpěvačka zahájila v březnu v Arizoně, prozatím poslední naplánované koncerty proběhnou příští rok v srpnu na stadionu ve Wembley.

Michael Švarc na konci července psal o rekordech, kterých aktuálně Taylor Swift se svými nahrávkami dosahuje v hudebních hitparádách. Stala se zpěvačkou s nejvíce alby, jež si v americké hitparádě sáhly na nejvyšší příčku – když se to podařilo podvanácté, překonala Barbru Streisand. Některé odhady naznačují, že až Eras Tour skončí, přidá se k nim jeden další rekord – pro nejvýdělečnější turné všech dob. Nyní je jím nedávno ukončené Farewell Yellow Brick Road Eltona Johna. 

„Jaká skvělá doba na to být fanouškem Taylor Swift,“ pochvalují si na sociálních sítích fanoušci současnou éru třiatřicetileté umělkyně. Skvělá doba zdá se nastala i pro její zaměstnance. Tento bonmot si ze všeho nejvíce mohou přisvojit především právě řidiči kamionů, na které měla padnout většina peněz - celých pět milionů dolarů.