Obrázek k článku Soutěž: Získejte voucher na HBO GO s filmem Postiženi muzikou
| Redakce

Soutěž: Získejte voucher na HBO GO s filmem Postiženi muzikou

Již ve čtvrtek 24.9 vstoupí do kin film Postiženi muzikou mapující fenomén kapely The Tap Tap. Headliner vám v jednoduché soutěži nabízí tři vouchery na tříměsíční předplatné HBO GO.

Dokumentární snímek Postiženi muzikou režiséra Radovana Síbrta vstoupí do kin 24. září. Film získal v loňském roce Cenu diváků na Mezinárodním festivalu dokumentárních filmů Jihlava, byl uveden na řadě zahraničních festivalů, například Hot Docs Festivalu v Kanadě nebo na Mezinárodním filmovém festivalu v Šanghaji.  

Dokument pojednává o nevšedním životě nevšední formace The Tap Tap. Vznikal čtyři roky a kapelník Šimon Ornest v rozhovoru pro Headliner říká, že je věrným obrazem jejich kapelního života, ve kterém zdaleka nejde jen o muziku. „Člověk se uvolí pustit filmaře do určitých situací a ty se pak často přirozeně vyvíjí napínavěji, než jste si dovedli představit. Pak může být nepříjemné, že u nich jsou další lidi, i když jsou to třeba kamarádi. Nakonec si ale uvědomíte, že právě nečekané situace, v nichž se nechováte rutinně, jsou pro film zajímavé," uvedl v rozhovoru, který si můžete přečíst zde

Podtitul filmu zní „sex, drogy a rock’n’roll na kolečkách“. A ukazuje, že členové The Tap Tap si hudbu i život dovedou užívat navzdory zdravotním handicapům.

Pokud chcete vyhrát tříměsíční voucher na HBO GO, napište nám na adresu info@headliner.cz, jak se jmenuje moderátor a mluvčí The Tap Tap?

Z došlých emailů vylosujeme vítěze a výsledky oznámíme v den premiéry.