Obrázek k článku Jeden koncert Rammstein nestačí. Skupina přidává druhý termín v Praze
| Lukáš Rešl | Foto: Live Nation

Jeden koncert Rammstein nestačí. Skupina přidává druhý termín v Praze

Německá metalová šestice rozšířila počet zastávek v rámci evropského stadionového turné. Po koncertu na pražském letišti v Letňanech, který se uskuteční 11. května 2024, si dají repete a zahrají i druhý den 12. května.

Dvojím koncertem tak oslaví návrat na pódia po právních peripetiích. Pražská dvojí štace totiž celé velkolepé turné odstartuje. Rammstein přijíždí v době, kdy mají na svém kontě již osm řadových desek, přičemž poslední Zeit vydali v dubnu minulého roku.

Původně k chystanému turné skupina zveřejnila na sociálních sítích krátké video, ve kterém zahalené osoby odbavují přes rentgen koncertní vybavení. Mezi kapelními nástroji nechyběly ani pyrotechnické přístroje, kterými Rammstein vystřelují při show spousty raket a ohnivých plamenů.

Fanoušci se tak mohou těšit na pořádnou dávku neopakovatelného a značně expresivního zážitku, kterým jsou Rammstein díky svým koncertům pověstní. Bude zajímavé sledovat, jaký koncept si pro nadcházející turné připravili tentokrát. Recenzí z loňského května si připomeňte, jak u nás kapela svou koncertní šňůru odpálila minulý rok.