Obrázek k článku Rage Against The Machine ruší koncert v Praze. Zack de la Rocha má zdravotní potíže
| boi | Foto: Live Nation

Rage Against The Machine ruší koncert v Praze. Zack de la Rocha má zdravotní potíže

Skupina zatím bez náhrady zrušila koncert plánovaný na září společně s celým evropským turné. Fanoušci mají vracet vstupenky v místě nákupu.

O zrušení turné Rage Against The Machine informovali na sociálních sítích. "Kvůli zdravotním potížím bylo Zacku de la Rochovi doporučeno, že se srpnové a zářijové koncerty v Anglii a evropská část turné Rage Against the Machine nemohou uskutečnit. S velkým zklamáním oznamujeme jejich zrušení," uvedla kapela v krátkém prohlášení. 

Skupina v tuto chvíli odehraje jen tři plánované koncerty v newyorské Madison Square Garden, pak se frontman musí vrátit domů a odpočívat. „Létání, cestování a náročný program v Británii a Evropě jsou příliš velkým nebezpečím, aby se plně uzdravil,“ dodala kapela bez dalších podrobností. 

„Omlouváme se všem fanouškům, kteří čekali roky, aby nás viděli a doufáme, že zase brzy budeme běsnit," dodali Rage Against The Machine. 

Zrušení koncertu potvrdila i společnost Live Nation. "Vstupenky zaplacené online budou v plné výši refundovány automaticky na účet, ze kterého proběhla platba.Peníze za vstupenky zakoupené v kamenných prodejnách Vám budou vráceny v místě jejich zakoupení. Vrácení vstupného bude zahájeno 18. 8. 2022.," informovala držitele vstupenek na zrušený koncert, který byl řadu měsíců beznadějně vyprodaný.