Obrázek k článku Roztomilá blbost pro fanoušky Queen
| Dany Stejskal

Roztomilá blbost pro fanoušky Queen

Queen: Rock Tour, to je rytmická hra pro iOS a Android. Milá věc, která ma jediný háček. Musíte milovat kapelu Queen. Pokud tenhle atribut splňujete, pak je to asi příjemně utracených 79 Kč.

Klasická „rhythm game“ s hity Queen pobaví a je rozhodně z těch lepších. Hra obsahuje dvacet nejpopulárnějších hitů včetně Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, Radio Ga Ga, I Want to Break Free a We Are The Champions. Svá vlastní vystoupení si hráči stylizují pomocí více než 40 ikonických outfitů členů Queen a odemykají tak zábavné maličkosti, fakta a exkluzivní obrázky z oficiálních Queen archivů.

Vyrazíte spolu s celou kapelou na tour, kde s nimi vystoupíte a necháte promluvit svůj hudební (rytmický) talent. Zahrajete si legendární kytarové riffy, srdcervoucí sóla a zazpíváte si s Queen. Přesně takhle je to napsané v tiskové zprávě. Pokud tohle všechno uděláte například v metru cestou do práce, může to být dvojnásobná zábava ;)

Prostě roztomilá hříčka pro fanoušky Queen. A pokud nechcete utrácet peníze, první tři songy jsou zdarma! Enjoy, i já jsem tomu dal deset minut :)

Hra ke stažení tady