Obrázek k článku PREMIÉRA: Karin Ann ve velkorysém klipu dovyprávěla příběh zakázané lásky
| Šárka Hellerová | Foto: Cameron lindfors

PREMIÉRA: Karin Ann ve velkorysém klipu dovyprávěla příběh zakázané lásky

Mediální skandál na titulní straně novin přináší nový videoklip k písni favorite star česko-slovenské zpěvačky Karin Ann. Jde o druhou část hollywoodsky pojatého mini filmu, který začala vyprávět v klipu k předchozímu singlu a stranger with my face.

Ať už si Karin Ann v první řadě realizuje své herecké ambice, nebo se především snaží o fantastický vizuální doprovod svých písní, výsledek je radost sledovat.

Malé ale výpravné filmové příběhy nad průměrem tuzemské klipové produkce dávají jejímu nezávislému popu další rozměr. V září Karin Ann v první části příběhu pozvala diváky do zlaté éry Hollywoodu, zhostila se role sekretářky, která měla za úkol sledovat aférky filmové hvězdy, jíž ztvárnila americká herečka Ashley Moore.

Karin Ann v roli Luny odhalila hereččinu skutečnou, a tehdy tabuizovanou sexuální identitu. Moore spolu s kolegou Gusem Kenworthy účinkuje i v pokračování krátkého filmu, za jehož režií stojí americké duo Tusk. Opět se točilo v Praze.

Kromě toho, že Luna (Karin Ann) prožívá dilema mezi kariérou a láskou, má dreampopová skladba další téma: „Stopa, kterou na mně často vztahy zanechaly, bylo trauma toho druhého člověka. Co prožil nebo prožívá. Často jsem na sebe přebírala problémy druhých lidí, snažila se je řešit a myslela jsem si, že tím pomáhám. I o tom ta píseň je,“ popisuje Karin Ann. favorite star má proto inspirovat k tomu, aby se člověk obklopil upřímnými lidmi, kteří do vztahů nevnášejí toxicitu.

Napětí v písni favorite star, kterou produkoval Brit Sacha Skarbek vytváří kytarové linky. Jméno tohoto producenta můžete mimo jiné najít pod skladbami You`re Beautiful Jamese Blunta nebo Wrecking Ball Miley Cyrus.

 

Karin Ann byla v září hostem podcastu Headliner CZ, kde mimo jiné hovořila o tom, proč od začátku mířila na mezinárodní scénu: „Rozmýšlela jsem nad tím jazykově. Nejlíp se mi vyjadřuje anglicky. Ale začalo se to týkat i publika. Ve světě je svým mindsetem víc otevřených lidí než na Slovensku a v Čechách. Myslím, že už se to pomalu začíná měnit, ale samozřejmě je jednodušší začít někde, kde jsou lidi víc otevření,“ vysvětlovala v rozhovoru s Honzou Vedralem.