Obrázek k článku PREMIÉRA: Debbi dovádí na soulových vlnách. „Vše do sebe zapadlo,“ říká
| Šárka Hellerová | Foto: Universal Music

PREMIÉRA: Debbi dovádí na soulových vlnách. „Vše do sebe zapadlo,“ říká

Strhující skladba You Wanted All je prvním singlem Debbi po dvou letech. Vznikla ve spolupráci s Borisem Carloffem, s nímž zpěvačka pracuje na albu, jež má vyjít začátkem příštího roku a jmenuje se Deep Emotions. Při jeho tvorbě dávají průchod své lásce k soulu, který kombinují s moderními prvky, jež oba v současné době ovlivňují, prozrazuje Debbi.

Dvojnásobná držitelka ceny Anděl novou deskou naváže na sedm let staré album Break a pokud lze soudit z prvního singlu, naváže na něj velmi povedeně. Pro své čtvrté řadové album si jako producenta zvolila Borise Carloffa. „Setkali jsme se ve studiu a už během prvního dne bylo jasné, že spolu chceme tvořit další hudbu,“ říká Debbi. „Vše do sebe zapadlo hned na začátku, a tak jsme se rozhodli dělat hudbu, kterou sami rádi posloucháme.“ Podle zpěvačky se nahrávání nového alba lišilo od těch předchozích. Svá první tři alba nahrála ve spolupráci s producenty Martinem Ledvinou (Touch the Sun a Love, Logic & Will) a Dušanem Neuwerthem (Break).

„Byla to intenzivní spolupráce při vzniku písní, kde jsem měla možnost se aktivně podílet na jejich tvorbě a výsledné podobě. Boris točil většinu nástrojů sám, zároveň je výhradním autorem a aranžérem,“ prozrazuje Debbi s tím, že by si přála, aby oba byli uváděni společně jako tým.

„Debbi zpívá, jako když delfíni plavou,“ napsal o zpěvačce kritik Jiří Černý. V novince jako by její hlas dováděl ještě hravěji a s větší silou, tentokrát na soulových vlnách. Ostatně o vlnách hovoří i Boris Carloff: „Naši společnou práci jsem si moc užíval, protože nám to absolutně celé jelo na stejné hudební vlně. Sedlo to, jak to nejvíc mohlo." Singl, k němuž videoklip natočil Ondřej Urbanec, naznačuje, že má Carloff pravdu.