Obrázek k článku Rockerku Taylor Momsen před AC/DC kousnul netopýr. Ozzyho odplatu nepoužila
| Ondřej Kubín | Foto: Fearless Records

Rockerku Taylor Momsen před AC/DC kousnul netopýr. Ozzyho odplatu nepoužila

Vystupování na koncertech není pro muzikanty bez nebezpečí, obvykle jim ale hrozí leda tak hozený předmět od nespokojeného posluchače nebo maximálně pád přes okraj při neopatrném pohybu po pódiu. To zpěvačka Taylor Momsen si z předskakování AC/DC odnesla mnohem neobvyklejší zážitek – přistál na ní a kousnul ji netopýr.

Stalo se to ve španělské Seville v rámci evropského turné AC/DC, na kterém australské rockery doprovází Taylořina kapela The Pretty Reckless. Příznačně během jejich písničky Witches Burn. Malý netopýr zpěvačce přistál na stehně, ta si toho v zápalu vystoupení ani nevšimla, upozornili ji až gestikulující fanoušci v předních řadách.

Taylor pak požádala o pomoc a pohotově glosovala, že asi musí vážně být čarodějka, když se tohle děje. Pomoc ze zákulisí rychle přišla a létajícího savce ji zbavila, ne však dříve, než do ní stihnul zabořit ostré zuby. Ozzy Osbourne kousal hlavy i za mnohem míň…

V tomto případě ale přežili zpěvačka i netopýr. Taylor po nečekaném setkání čekalo několik injekcí proti vzteklině, nová přezdívka Batgirl a na příštím koncertu pak vtípek bedňáků v podobě cedulky s výmluvným symbolem „netopýrům vstup zakázán“. AC/DC i The Pretty Reckless dále pokračují v koncertní šňůře, kterému česká zastávka chybí. Koncem června dojde alespoň na Vídeň a v červenci pak na Bratislavu.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Taylor Momsen (@taylormomsen)