Obrázek k článku „Nechci, aby mě hrál někdo jako Johnny Depp,“ přeje si Ozzy Osbourne
| Šárka Hellerová | Foto: Jan Nožička, Profimedia

„Nechci, aby mě hrál někdo jako Johnny Depp,“ přeje si Ozzy Osbourne

Legendární zpěvák se svěřil se svou představou, kdo by ho měl ztvárnit v připravovaném snímku o něm a jeho vztahu s manželkou Sharon.

Ozzy Osbourne v čerstvém rozhovoru pro magazín Consequence prozradil, že před věhlasnými hereckými jmény upřednostní někoho víceméně neznámého.

Již před několika lety se objevila zpráva, že vzniká životopisný film, který se zaměří na vztah slavného páru mezi lety 1979 a 1996. Sharon se tehdy nechala slyšet, že si nepřeje, aby se snímek o ní a jejím manželovi podobal Bohemian Rhapsody o kapele Queen. „Ten náš bude daleko opravdovější, nechceme nic upištěného, zářivého a naleštěného, nic z toho. Neděláme to pro děti. Je to film pro dospělé.“ Proto se zaměří na bouřlivé období jejich života, kdy Ozzy trpěl závislostí na drogách i alkoholu a měl sklony k násilí. Mimo jiné v té době Sharon málem uškrtil, připomíná Consequence.

Na otázku, zda má nějaké výhrady k tomu, že na plátně budou zachyceny některé z nejtemnějších chvil jeho života, nyní Ozzy odpověděl, že je mu to jedno – doslova řekl „S*ru na to.“ Pokud bude mít film úspěch, bude to podle něj skvělé.

Johnnyho Deppa zpěvák nejmenoval náhodou. Před lety u příležitosti vydání autobiografie I Am Ozzy prohlásil, že kdyby se podle knihy točil film, líbilo by se mu, pokud by ho hrál právě Depp. Když mu to nyní v rozhovoru připomněli, otočil. „Nechci, aby mě hrál nikdo jako Johnny Depp, radši bych relativně neznámého herce,“ řekl. Dosud ovšem není veřejně známé, kdo by se hlavních rolí měl ujmout.

Ve videoklipu k písni Under The Graveyard z roku 202O Ozzyho a Sharon hráli Jack Kilmer a Jessica Barden. Zpěvákův syn Jack se domnívá, že video může dobře nastínit představu o tom, jak by jednou mohl vypadat chystaný film.