Obrázek k článku Monika Bagárová zrušila koncert v O2 areně. „Zmizela radost,“ vzkázala fanouškům
| Petra Divoká | Foto: Monika Bagárová press

Monika Bagárová zrušila koncert v O2 areně. „Zmizela radost,“ vzkázala fanouškům

V největší české aréně měla zpěvačka vystoupit 12. září 2024. Konkrétní důvody zrušení koncertu, jenž měl být oslavou zpěvaččiných třicátých narozenin, nebyly uvedeny. Sama zpěvačka fanouškům vzkázala, že jich bylo mnoho, a že se z jejího vysněného koncertu vytratila radost.

Informace o zrušení koncertu s podtitulem Vysněná se objevila na sociálních sítích O2 areny v pondělí 6. května. „Bohužel Vás musíme informovat o zrušení koncertu Moniky Bagárové, který se měl konat 12. 9. 2024 v pražské O2 areně,“ stojí v oznámení. „Rádi bychom Vás ujistili, že vstupné Vám bude vráceno v plné výši. Proces vrácení bude zahájen v nejbližších dnech,“ pokračuje vzkaz, který končí omluvou za způsobené komplikace, poděkováním za podporu a prosbou o pochopení.

„Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela. Dělat cokoliv bez radosti nedává smysl mě, jistě ani vám. Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte,“ na sociálních sítích Monika Bagárová.   

Koncert, kterým si přála podobně jako Ewa Farna oslavit své třicáté narozeniny, zpěvačka oznámila v listopadu loňského roku. „O své velké show v O2 areně jsem tajně snila. Já sama ve svém nitru. Nikdy by mě nenapadlo, že by se tento nejtajnější sen mohl stát skutečností,“ prozradila tehdy v oficiálním prohlášení. Připomněla tehdy, že od jejího účinkování v Superstar uplynulo 14 let.

„Prožili jsme spolu mnoho v mé hudební kariéře i osobním životě a bez vás by to nešlo,“ děkovala Monika Bagárová fanouškům, kteří ji na její hudební cestě provází. „Hudba je radost, ale i smutek. Hudba je určitá emoce, příběh života, který si píšeme společně,“ napsala Bagárová. Bohužel tento příběh zatím nekončí happy endem.

Oproti tomu Chinaski, kteří na stejném místě oslaví třicet let kapely, a Helena Vondráčková přidali pro velký zájem druhé termíny svých vystoupení.