Obrázek k článku Mick Jagger má pozitivní test na covid. Rolling Stones zrušili koncert těsně před začátkem
| Šárka Hellerová | Foto: J. Bouquet

Mick Jagger má pozitivní test na covid. Rolling Stones zrušili koncert těsně před začátkem

Fanoušci v Amsterodamu se dnes dočkali zklamání. Rolling Stones museli kvůli pozitivnímu testu Micka Jaggera odložit koncert bezprostředně před jeho vypuknutím.

Necelou hodinu před smutnou zprávou, jež potkala nizozemské fanoušky již připravené na místě či na cestě na stadion, který je domovem Ajaxu Amsterdam, ještě kapela na sociálních sítích avizovala, že jde na věc. Ronnie Wood se na zveřejněném videu blíží k aréně, kde se zastávka turné Sixty, kterým kapela oslavuje své šedesáté výročí, měla konat.

„Omlouváme se, že jsme museli koncert v Amsterodamu zrušit s tak malým předstihem,“ objevilo se před sedmou hodinou večerní na facebooku Micka Jaggera. „Máme v úmyslu koncert přesunout a vrátit se, co nejdříve to půjde. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení,“ stojí v prohlášení.

Nejbližší koncert po Amsterodamu kapelu čeká již 17. června ve Švýcarsku. Další dva koncerty, v Miláně a Londýně, mají být ještě v červnu, zbytek evropského turné připadá na červenec. V České republice se Stones tentokrát nezastaví.

Brzké uzdravení přejeme!

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Mick Jagger (@mickjagger)