Obrázek k článku Chce Vémola vycouvat ze zápasu? „Buď aspoň trochu chlap,“ vzkazuje mu Marpo
| Redakce | Foto: Jan Nožička

Chce Vémola vycouvat ze zápasu? „Buď aspoň trochu chlap,“ vzkazuje mu Marpo

Boxerský duel hvězdy MMA a hudebníka Marpa se měl původně konat už v polovině listopadu, tehdy byl ale odložen kvůli zdravotním komplikacím Vémoly. Marpo se nyní domnívá, že se chce jeho protivník z blížícího se zápasu vyvléknout. Poslal mu proto ostrý vzkaz.

Spekulace, že se Karlos Vémola chce vyhnout již jednou odloženému zápasu, vyprovokovaly Otu Petřinu k reakci. Když Marpa parafrázujeme, tak tvrdí, že Vémola přehodnotil svou účast proto, že se obává, že by z Oktagonu tentokrát nevyšel se ctí. V neděli 23. ledna večer na své sociální sítě proto umístil text uvedený slovy: „Vyjádření k takovejm menším podivnostem okolo zápasu Marpo vs Vémola…“

 

„Už se na to dva roky připravuju a čekám až se uzdravíš a vím, že už zdravý jsi a už trénuješ,“ hovoří Marpo k Vémolovi a vzkazuje mu ať přijme zápas, na který už jsou dle jeho slov prodány tisíce vtupenek.

„Upřímně – dva roky dřu, posouvám a ruším práci kvůli tomuhle fightu, protože pro mě hodně znamená! Ne kvůli penězům, ty si vydělám jinde. Ale protože vím, že na tohle mám a vyhraju! Zdraví už ti slouží, prohlašuješ všude, že pro Tebe budu první postojový KO. Tak šup šup, podepiš kontrakt a postav se k tomu jako chlap. Let's get ready to rumble,” stojí v komentáři k videu, v němž Marpo Vémolovi oznamuje, že ho čeká 21. května v O2 areně.

I když Marpo už dva roky intenzivně trénuje na zápas s Terminátorem, stíhá přitom i nahrávat. Loni například vydal album Backwoods Bred. Poslechněte si náš podcast, kde o něm hovoří.