Obrázek k článku Pam Rabbit chystá strašidelný křest své internetové zpovědi
| Lukáš Rešl | Foto: Samuel Alex, Universal Music

Pam Rabbit chystá strašidelný křest své internetové zpovědi

Zpěvačka Pam Rabbit vydala koncem října minulého roku debutovou desku I love the internet, na které odráží realitu sociálních sítích a obecně světa internetu. Nahrávku se chystá pokřtít 11. ledna 2024 v Lucerna Music Baru.

Na domácí scéně patřila Pam Rabbit loni mezi nejvýraznější tváře prezentující aktuální formu pop music. Svůj úspěšný rok zakončila česká zpěvačka s arménskými kořeny vydáním desky I love the internet, která je plná náladově různorodých písní, jež pojí jedno společné téma, svět internetu. Svou „online zpověď“ bude nyní Pam Rabbit prezentovat naživo v rámci svého prvního samostatného koncertu v pražském Lucerna Music Baru, kde debutovou desku pokřtí.

„Pracovala jsem na tomhle projektu dlouho a těším se, až si to dáme spolu naživo. Nový songy, vizuály, živá kapela a good vibes, zavřeme se spolu do Lucerny a na chvíli utečeme pryč od všeho,“ říká Pam Rabbit před svým velkým večerem. Nové písničky mohli fanoušci slyšet naživo již koncem minulého roku na arénovém turné skupiny Mirai, kde se zpěvačka představila v roli předskokanky. 

„Myslím si, že internet je takový hořko-sladký prostor. Všichni ho máme nějakým způsobem rádi, protože nám ulehčuje život, ale zároveň nám ten život umí i ztížit. Určitě bych si ale nechtěla představit život bez internetu. Ta deska je zkrátka o internetu, a to i třeba o trendech, které se v něm dějí,“ říká Pam Rabbit o nosném tématu celého debutu v rozhovoru pro loňský listopadový Headliner.

Právě v listopadu 2023 vydala Pam Rabbit svůj doposud poslední videoklip k singlu NPC, který tematicky navázal na předchozí DM "friends". Oba klipy pojí poutavý vizuál a velmi slušná produkce, což ostatně odráží i úspěch v podobně slušných streamovacích čísel, a to nejen na platformě Youtube. Poněkud mysteriózní a tajemný vizuál je jedním z mnoha lákadel, proč na koncert Pam Rabbit vyrazit. Ostatně jak sama Pam dodává: „Spooky outfits jsou na koncertu vždy vítaný!“