Obrázek k článku GLOSA: Svůdné ráno Lennyho Kravitze. Energie i sexappealu má na rozdávání
| Jarda Konáš | Foto: Mark Seliger

GLOSA: Svůdné ráno Lennyho Kravitze. Energie i sexappealu má na rozdávání

Americký zpěvák a kytarista v novém singlu servíruje přesně to, co od něj fanoušci čekají… a ostatní si můžou alespoň zavzdychat nad jeho dokonalostí.

Když si teď zadáte do vyhledávače „Lenny Kravitz nový singl“, vyjede vám řada bulvárních článků, jejichž autoři a autorky obdivně vzdychají nad neutuchající dokonalostí jednoho z nejcharismatičtějších rockerů současnosti. Bodejť by ne, když půlku klipu protančí nahý a tu druhou dělá alespoň sexy pohyby. Lenny Kravitz to má zkrátka pořád v sobě a nebojí se to ukázat.

Co ale samotný singl, má co nabídnout? Minimálně přináší přesně to, co fanoušci čekají. Šťavnatý svůdný rock postavený na Kravitzově svatém trojúhelníku: chytlavé melodice, nápaditém sólu a stále dravém hlase. Odvážný klip to samozřejmě posouvá do další roviny atraktivity, čemuž se vůbec nelze divit, ale i bez toho by TK421 jako singl obstál.

Kravitz měl vždycky vysoký standard. Jak u singlů, tak koncertního setlistu, a novinka to v obou směrech přirozeně doplní. Na novou desku Blue Electric Light si budeme muset ještě půl roku počkat, vychází v březnu 2024. Tato časová prodleva ovšem naznačuje, že už teď má Kravitz v rukávu pár podobně silných singlů, jimiž hodlá fanoušky před vydáním alba rozmasírovat. A protože energie i sexappealu má evidentně stále na rozdávání, nezbývá než dodat: „Směle do toho, Lenny!“