Obrázek k článku Ewa tropí hlouposti. V interaktivním klipu s vámi Farna vyrazí na rande
| Dany Stejskal | Foto: Ewolution

Ewa tropí hlouposti. V interaktivním klipu s vámi Farna vyrazí na rande

K nové písni No a co zvolila Ewa Farna místo klasického klipu netradiční formát. Interaktivní video využívá novou technologii WEBout, díky které se kdokoli z fanoušků může okamžitě stát součástí příběhu, a dokonce rozhodovat o části děje. Stačí mít fotografii a chuť si hrát.

Ewa Farna vydala nový song u příležitosti říjnového vystoupení (14.10.) v největší tuzemské hale. „Když jsme tvořili písničku No a co, myslela jsem na svůj plánovaný první koncert v O2 aréně. Na lidi, kteří se na něj těší a odvážou se. Na lidi, kteří zapomenou na to, že je čeká zítřek, nebo na to, že by měli jít spát v deset večer jako obvykle, a rozhodnou se dneska dělat i to, co se nemá…“ uvedla zpěvačka v tiskové zprávě.

Odlehčený barevný letní song je přesně to, co tuhle skladbu vystihuje. Vznikla pod rukama producenta Lukáše Chromka, songwritera Jana Vávry a samotné Farne, která k ní dodala: „Pro mě má ta písnička několik rovin. Osobně v ní cítím lehkost a trochu zlobení, vyzpívávám se i z pocitu jako bych chtěla prožívat druhou pubertu a dělat občas nevinné věci, třeba zazvonit u paneláku na všechny zvonky a zdrhnout.“

Ewa Farna v podcastu Headliner CZ: Dětství v šoubyznysu, O2 aréna i kluci, co řvali: „Ukaž kozy!“ 

A přesně k tomu v klipu, který diváka rychle vtáhne do děje, taky dochází. Ewa Farna zve své fanoušky na rande, během nějž prochází ulicemi a parky Karlína, a společně se dopouští různých vylomenin, které obarvují svět. Z děje se nesluší nic prozrazovat, ale stojí za to dodat, že za hříčkou se skrývá perfektní popová písnička se silným refrénem, ve které Farna potvrzuje, jak skvělá je zpěvačka. A za celým projektem zase hravost, která je opravdu nakažlivá. Ale to tak vlastně bývá pokaždé, když se Ewa rozhodne tropit hlouposti.   

Klip najdete zde: https://klip.ewafarna.com/cs