Obrázek k článku Do hudebního byznysu se nikdy nevrátím, tvrdí Britney Spears
| Michael Švarc | Foto: Randee St. Nicolas

Do hudebního byznysu se nikdy nevrátím, tvrdí Britney Spears

Britney Spears se rozhodla utnout dohady, které se v posledních dnech šířily na internetu ohledně jejího dalšího alba. Nebude. Teď, ani nikdy jindy. Návrat do hudebního byznysu totiž zpěvačka neplánuje, písničky už píše jen pro zábavu nebo pro někoho jiného.

Posledních několik dní na internetu kolovala fáma, že se Britney Spears rozhodla oslovit mladou krev, mimo jiné Charli XCX, kvůli spolupráci na nové desce. Hudebnice se proti tomuto tvrzení rozhodla vymezit na Instagramu. „Aby bylo jasné, většina těch zpráv jsou nesmysly. Pořád se opakuje, že se obracím na náhodné lidi, abych dala dohromady novou desku. Do hudebního byznysu se nikdy nevrátím,“ uvedla zpěvačka striktně.

Doplnila, že když píše novou muziku, dělá to pro zábavu, případně se podílí na tvorbě někoho jiného. „Pro ty z vás, kteří jste četli mou knihu, je toho hodně, co o mě nevíte. Za poslední dva roky jsem pro jiné lidi napsala přes dvacet písniček. Jsem stínová autorka a popravdě si to tak užívám,“ napsala Spears.

Vymezila se také proti tvrzení, že biografie The Woman In Me, která loni vyšla, byla vydaná bez jejího souhlasu. „To je daleko od pravdy. Četly jste v posledních dnech zprávy? Jsem tolik milovaná a mám takové štěstí,“ uzavřela zpěvačka vzkaz na Instagramu, kterým jistě rozesmutnila řadu fanoušků doufajících v návrat někdejší popové princezny k aktivnímu muzicírování.

Poslední řadové album vydala Britney Spears v roce 2016 a jmenuje se Glory. Předloni se zpěvačka spojila s Eltonem Johnem v duetu Hold Me Closer.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Maria River Red (@britneyspears)