Obrázek k článku Headliner (ne)Ponton: Zazáří Kateřina Marie Tichá & Bandjeez a 20 Minutes
| Redakce

Headliner (ne)Ponton: Zazáří Kateřina Marie Tichá & Bandjeez a 20 Minutes

Čtvrtý Headliner (ne)Ponton jsme věnovali talentovaným zpěvačkám. Vystoupí na něm muzikanti, kteří měli k Headlineru vždycky blízko. Jen jeden tu bude už napořád chybět…

Headliner (ne)Ponton #4 se koná v úterý 24. srpna na Střeleckém ostrově. Vstup je jako vždy zdarma. Rovnou si poznamenejte, že hned ve středu 25. srpna naváže Headliner (ne)Ponton #5 s Lukášem Landou a Pianem. 

Kateřina Marie Tichá & Bandjeez

Když se skvěle sehraná, čerstvě ovdovělá kapela spojí s někým, kdo rozumí jejímu flow, má podobný srdeční rytmus a všechno do sebe zaklapne jak má, je to i navzdory hořkým souvislostem čirá radost. Že měla talentovaná Kateřina Tichá k zesnulému Davidovi Stypkovi profesně i lidsky blízko není žádná novinka, takže zase tak moc nepřekvapilo, že se Bandjeez s Kateřinou dohodli na spolupráci. Jaká je? Jak a o kolik vítězí invence a cit nad sentimentem? Je to o prsa nebo na plné čáře? I o tom můžete dumat během jejich setu na čtvrtém Headliner (ne)Pontonu. Nebo ještě lépe - vykašlete se na hledání odpovědí na otázky, na které stejně žádná odpověď není a jen si to přijďte užít. 

20 Minutes

Dvojčata Simonu a Denisu Katzer není třeba představovat. Hrály na pontonu, na našich narozeninách, Headliner je má rád a fandí jim. Přestože jsou nejvíc vidět jako vokalistky trochu známějších kolegů (Tata Bojs, Khoiba, Adrian T. Bell, Mandrage a další), mají za sebou mnoho zkušeností s buskingem po celé Evropě i tři autorská alba. Jejich soulem, country i hip hopem provoněný art-pop je nakažlivě optimistický, což je přesně to, co se jednak perfektně hodí na letní scénu Střeleckého ostrova a zároveň všichni tak trochu v dnešní době potřebujeme. Ženská krása, medové vokály, písničky a úsměv od ucha k uchu. Nejen na dvacet minut. 

20 Minutes poslouchejte na Bandcampu

Dějte nám vědět, že dorazíte