Obrázek k článku Nemocná Céline Dion znovu zpívá. Zamilovanou písní zve na svou hereckou premiéru
| Petra Divoká | Foto: Sony Music

Nemocná Céline Dion znovu zpívá. Zamilovanou písní zve na svou hereckou premiéru

Céline Dion brzy zazáří na filmovém plátně. Sama sebou je v romantické komedii Znovu se zamilovat. Pro snímek, který je pro ni hereckou premiérou, složila titulní skladbu Love Again.

Pro filmový soundtrack kanadská zpěvačka nazpívala celkem pět nových písní. Love Again je její první nová skladba od vydání tři roky starého alba Courage, a také od chvíle, kdy oznámila, že trpí vzácnou neurologickou chorobou známou jako Stiff-Person Syndrome. Kvůli ní loni odložila turné včetně pražského koncertu, který je aktuálně naplánován na 6. března 2024. Zároveň fanouškům vzkázala, že ačkoliv jde o neléčitelnou nemoc, pracuje na tom, aby znovu získala svou sílu a mohla opět koncertovat.

Hlavní role ve filmu Znovu se zamilovat mají Priyanka Chopra Jonas, která snímek popsala jako ódu na Céline, a Sam Heughan. Písně Céline Dion jsou protkané celým příběhem. Soundtrack, jenž vyjde 12. května, obsahuje kromě novinek šest jejích starších skladeb.

„Při natáčení tohoto filmu jsem si užila spoustu legrace. A mít tu čest hrát s krásnými a talentovanými herci Priyankou Chopra Jonas a Samem Heughanem v mém prvním celovečerním filmu je dar, kterého si budu navždy vážit. Myslím, že je to nádherný příběh plný pohody, a doufám, že se lidem bude líbit a že se jim budou líbit i nové písně,“ nechala se slyšet zpěvačka v tiskové zprávě. Filmovou novinku na začátku května uvedou i česká kina.