Obrázek k článku David Koller přišel o hlas. Lucie odkládá koncert v O2 areně
| Šárka Hellerová | Foto: Marek Musil

David Koller přišel o hlas. Lucie odkládá koncert v O2 areně

Koncert Lucie v opeře, který se měl konat ve středu 12. října v O2 areně se kvůli hlasové indispozici Davida Kollera přesouvá na listopad.

Nový termín akce je 10. listopadu 2022 a vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti. Kapela se fanouškům před blížícím se koncertem omluvila s tím, že její frontman přišel následkem virózy o hlas a lékaři mu doporučili několik dní naprostého klidu.

„Dali jsme do příprav všechno. Čeká vás koncert, na který nezapomenete, ale občas, když se na něco tolik těšíme, tak to dopadne jinak, než chceme a plánujeme. A to se děje i teď,“ vzkázal fanouškům David Koller.  „Nemám hlas a bez něj to prostě nepůjde. Hrozně mě to mrzí a štve. Udělal bych cokoliv pro to, abych mohl zpívat naplno, ale na hlasivky je jen jeden lék. A to je klid a čas na vyléčení. Proto musíme přesunout pražský koncert Lucie v opeře na 10. listopadu. Ale o to větší a lepší to bude, to vám slibuju.”

Říjnové termíny turné Lucie v opeře pro Bratislavu (20. 10).  a Pardubice (26. 10) a listopadové Brno (5. 11.) prozatím platí, jen vrchol koncertní sezóny v největší české hale se o pár týdnů odkládá.

Kapela se po turné Lucie v opeře chystá vydat album „sympho remixů“