Obrázek k článku The Weeknd skončí. Nejprodávanější hudebník současnosti má dost svého alter ega
| Michael Švarc | Foto: Universal Music

The Weeknd skončí. Nejprodávanější hudebník současnosti má dost svého alter ega

Ještě jednou a šlus. The Weeknd v rozhovoru pro W Magazine odhalil, že jeho příští deska bude pravděpodobně poslední, kterou vydá pod pseudonymem. Své hédonistické alter ego chce „zabít a přerodit se“. Nevylučuje tak vystupování pod svým rodným jménem Abel Tesfaye.

The Weeknd se o svých plánech rozpovídal během rozhovoru o seriálu The Idol, který začátkem července startuje na HBO. Své alter ego chce po ještě jednom povyražení poslat k ledu. „Začíná se blížit místo a doba, kdy budu připraven uzavřít kapitolu The Weeknda,“ uvedl zpěvák pro W Magazine.

Kanadský hudebník, který je se 75 miliony prodaných alb nejúspěšnějším muzikantem současnosti, zároveň fanoušky uklidnil, že s hudbou neskončí. „Budu pořád skládat, možná jako Abel, možná jako The Weeknd. Ale pořád chci The Weeknda zabít. A udělám to. Nakonec. Rozhodně se snažím shodit jeho kůži a přerodit se,“ vysvětlil zpěvák, který pod svým pseudonymem vystupuje od roku 2009 a údajně s jeho pomocí řekl už vše, co chtěl.

Že celou záležitost myslí vážně, dal najevo i prostřednictvím sociálních sítí, kde je nyní transparentně uvedeno jeho rodné jméno Abel Tesfaye. Pseudonym The Weeknd se přitom váže ke zpěvákově osobní vzpomínce, kdy se během jednoho víkendu rozhodl odejít z domova a už se nevrátit. Ono „e“ pak hudebník, kterého uvidíme 6. srpna v Letňanech, vypustil kvůli případným soudním sporům, píše BBC.