Obrázek k článku The Atavists ruší koncerty kvůli vážnému zranění frontmana
| Dany Stejskal | Foto: Martin Šimral

The Atavists ruší koncerty kvůli vážnému zranění frontmana

Prozatím poslední vystoupení skupina odehraje ve čtvrtek 28. dubna v pražském klubu Futurum. Následně se frontman Adam Krofian musí podrobit operaci.

Létající tlusťoch v ohrožení! S tímhle titulkem přichází nemilá zpráva ze světa tuzemského rokenrolu. Kytarový mág a hlavně báječný chlapík Adam Krofian, který už dávno není tlusťochem, protože kromě neustále cvičení na kytaru intenzivně hubnul, se potýká se zdravotními problémy. Z vyšetření bolavých zad se mu  vyklubala pěkná polízanice. Podle zprávy, kterou The Atavists zveřejnili na Facebooku, to vypadá na akutní operaci plotének a poměrně dlouhou rekonvalescenci.

„Další koncerty jsou na týdny až měsíce s otazníkem. Těšili jsme se na hraní jak malí a teď tohle. Uděláme maximum, abychom toho zrušili co nejméně, ale teď je předčasné cokoli slibovat,“ uvedla kapela ve svém prohlášení. „Jestli jste chtěli přijít na koncík až příště, přijďte radši už dneska do Futura. A nevyčítejte pls Adamovi, že zlenivěl a na stagi se fláká. Tady se hraje o to, abychom nebyli,“ dodala kapela mrazivě. 

Na koncertě se Andělem ocenění The Atavists chystají uvést singl z dlouho chystaného nového alba. Bude se jmenovat Time a oficiálně vychází v pátek 29.4.