Obrázek k článku „Jste připraveni?“ ptají se AC/DC. Konečně se blíží turné, věří fanoušci
| Šárka Hellerová | Foto: Sony Music

„Jste připraveni?“ ptají se AC/DC. Konečně se blíží turné, věří fanoušci

Na podzim AC/DC odehráli první koncert po sedmi letech a nyní nažhavují fanoušky. Zdá se, že se kapela nadechuje k dalšímu turné.

Publikum na kalifornském festivalu Power Trip bylo v říjnu svědkem návratu legendárních rockerů na koncertní pódia. Nyní se zdá, že už to nebude dlouho trvat a dlouhá pauza už bude u konce definitivně. Dnes zveřejněné krátké video s útržkem písně Are You Ready z roku 1990 a blikajícím symbolem skupiny nejspíš naznačuje, že se skupina brzy vydá na turné, spekulují jejich příznivci na sociálních sítích AC/DC. Otázka, zda jsou fanoušci připraveni se zdá být jasnou narážkou na budoucí plány kapely. 

Zatímco na posledních koncertech v roce 2016 s AC/DC zpíval Axl Rose Na Power Tripu skupina vystoupila ve složení: Brian Johnson (zpěv), Cliff Williams (basa) Angus Young (kytara), Stevie Young (kytara) a nováček Mattem Laugem (bicí). Laug nahradil bubeníka Phila Rudda.

Dosud posledním albem kapely je jejich sedmnáctá studiová nahrávka Power Up z roku 2020. Až čas ukáže, jestli AC/DC náhodou nechystají i další desku. Ta by byla teprve druhá od smrti zakládajícího člena, kytaristy Malcoma Younga.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený AC/DC (@acdc)